Anpassad - LED-T-shirtdesign

Kod: 01-053-1
348 kr Pris exkl. MOMS: 290 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Anpassad - LED-T-shirtdesign - vi kommer att producera LED-T-shirt för dig med den medföljande logotypen och mönstret, exakt efter dina behov. Med denna LED-tröja har du definitivt ett bra marknadsföringsverktyg för att marknadsföra dina aktiviteter.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Anpassad - LED-t-shirtdesign - vi kommer att producera LED-t-shirts för dig med den medföljande logotypen eller grafikdesignen exakt efter dina behov. Med denna LED-skjorta kommer du definitivt att ha ett bra marknadsföringsverktyg för att marknadsföra din affärsaktivitet.

Anpassade tändskjortor - hjälp för att marknadsföra dig själv eller ditt företag. Föreställ dig din logotyp eller grafiska design på dessa oförglömliga t-shirts! Du kommer att få en otrolig uppmärksamhet av de andra för vad som helst, vad du vill marknadsföra på dessa unika T-shirts.

anpassade ledda t-tröjor fabrik

Skapa dina egna LED-skjortor - besök www.led-t-shirts.eu

Med blinkande skjortor är mycket mer uttrycksfulla än standardtryckta t-shirts. Din logotyp kommer att blinka vid alla dina kunders händelser. Perfekt för souvenirer, perfekt för reklamåtgärder och olika evenemang.

anpassade skjortor


Följ dessa steg om du är intresserad.

1. Steg: För prisberäkningen måste du skriva oss hur många bitar av anpassade ledda t-shirts du vill producera. Du måste också ange exakta storlekar på t-shirts (S - XXXL) och leveransland för beräkning av fraktkostnader. Kvantitetsrabatten beror på antalet bitar du vill producera. Minsta beställning är 5 st.

2. Steg: Vi behöver din logotyp eller grafiska design för anpassade LED-panelanimationer i hög upplösning (perfekt i kurvor).

3. Steg: VI förbereder animeringen av en anpassad LED-panel med din logotyp eller grafisk design och skickar dig via e-post i en GIF-fil för din bekräftelse.

4. Steg: OM du godkänner animering av LED-panelen skickar vi data för förskottsbetalning. Vi accepterar PayPal eller banköverföring.

5. Steg: När vi har fått betalningen börjar vi med produktionsprocessen. Det tar vanligtvis 7- 14 dagar - det beror på den totala mängden beställda bitar av anpassade ledda t-shirts.

6. Steg: När vi kommer att avsluta produktionen av de anpassade LED-t-skjortorna skickar vi ett paket med din beställning till leveransadressen av 1: a klassens posttjänst eller kurirföretaget GLS och vi skickar dig spårningsnumret. Så du kan spåra ditt paket online.

Vi levererar anpassade LED-skjortor över hela världen. Vi har kunder i 31 länder i världen.

Om du är allvarligt intresserad, skicka oss dina krav på anpassade blinkande t-shirts direkt till [email protected]

anpassade ledade skjortor anpassad ledad t-shirt anpassade blinkande skjortor eller mer ..

!!! Vänligen notera att det finns företag från Kina som producerar mycket billiga skräddarsydda ledda t-shirts med BILLIGA material, och därför är varorna ofta felaktiga och ljuset är mindre uttrycksfullt !!!

VI säljer kvalitetsledda t-shirts med FINEST material. Dessutom erbjuder vi en 2-ÅRS GARANTI. Vi har CE- och ROHS-certifiering av våra produkter. Vårt företag har ett internationellt erkänt kvalitetsstyrningssystemcertifikat ISO 9001: 2008 - Klicka för mer info

anpassade ledda t-shirts

Specifikationer för LED-skjortor:

  • Tillverkad av 100% bomull. Högkvalitativa t-shirts kan bara vara i svart färg.
  • Ledpanel är fäst vid skjortan genom kardborrebandet - gör det enkelt att demontera panelen.
  • Minipaket eller kontrollenhet (där batteriet sitter i) kan tas bort på grund av tvätt av t-shirt.
  • Minipaketet är utrustat med strömbrytaren PÅ / AV och det känsliga rullhjulet - du kan välja antingen hög eller låg känslighet.
  • Batterier: 4 x AAA (ingår ej)

Om ditt företag vill öka varumärkesmedvetenheten är våra blinkande LED-skjortor ett bra komplement till din marknadsföringsstrategi. De är verkligen effektiva marknadsföringsverktyg för kampanjer och evenemang och sticker verkligen ut i mängden var du än använder dem!

anpassade ledda t-shirts

FAQ om LED-T-shirts

Hur fungerar det?
Där används elektroluminescerande teknik för att få dem att blinka. LED-panel är gjord av tunt papper och flexibelt material. Det betyder att om du bär den här t-skjortan känner du dig exakt samma som om du bär en klassisk t-shirt. Ljudsensortekniken kan tändas med vilket ljud som helst eller ljud eller musik. LED-panel är fäst vid T-tröjan genom en kardborreband. Mini-kontrollbox tillhandahålls separat och den kan fästas i bältet. Du kan slå på / av-knappen i mini-kontrollboxen (växelriktare) för att styra lamporna och ljudkänsligheten.

Hur drivs den och hur länge fungerar den?
Den drivs av 4 AAA 1,5V batterier. Batteriet kan hålla i 10-14 timmar beroende på hur länge du använder eller beroende på batteriets märke.

Hur kan jag tvätta dem?
De ledda t-skjortorna kan enkelt tvättas. Ta bara bort LED-panelen med ledningar från t-shirten och ta bort batteriet.

Några referenser till anpassade LED-t-shirts:

pepsi anpassad ledad t-shirtanpassad ledad skjorta rcn

redbull anpassade ledade skjortorHerbalife anpassade ledade skjortore-jazero

john gallen
John Gallen "Vi är mycket nöjda med ledda t-shirts med vårt företags logotyp. Vi kan rekommendera detta företag, bra servis och perfekt produkt."
adela avsändare
Adala Sender "Anpassade ledda t-shirts uppfyller exakt vårt krav på nytt marknadsföringsverktyg. Snabb leverans, perfekt kommunikation från säljaren."
Peter Kniebel Peter Kniebel "Mitt företag letar efter leverantör av ljusa t-shirts med vår logotyp och vi hittade det här företaget. Vi fattade ett bra beslut när vi beställde det. Perfekt värde för pengarna och kvaliteten är väldigt mycket bra."
eugen malik Eugen Malik "Vi är ett marknadsföringsföretag och har många kunder för vilka vi erbjuder kampanjer och marknadsföringstjänster. Våra kunder gillar anpassade ledda t-shirts, vi tyckte att den här produkten verkligen var användbar för att locka uppmärksamhet hos potentiella kunder."
eva sklalska Eva Skalska "Perfekt samarbete, snabb leverans och stort värde - TOPP säljare !!!"

Anpassade ledda t-shirts-videor som du hittar på vår YT-kanal - YouTube Youtube

Produktdiskussion (3)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

ism

Bara en T-shirt som fortfarande lyser

ismanden82 svara

Hej kan ni göra en shorts som inte reagerar på något slags ljud utan istället bara är ljus? Kunde det vara bättre om du kunde gå runt i staden med en t-shirt. Det lyser bara upp staden?

Översatt från: en
Cool Mania

Anpassad - LED-T-shirtdesign

Mario Bruchanik svara

HEJ
Ja självklart, vi kan även göra skräddarsydda ledpaneler med automatisk blinkning (istället för ljudaktiverad).
Om du är intresserad kolla in: https://www.led-t-shirts.eu/order

Översatt från: en
Vic

Individuell tröja

Victor Baart svara

Jag vill ge en vän till mig en anpassad led-tröja (bara en text som svarar på musik). Går det att beställa singelskjortor? Tack på förhand.

Översatt från: en
Cool Mania

Anpassad - LED-T-shirtdesign

Mario Bruchanik svara

Hej, förlåt men minsta beställningskvantitet är 5 st. Vi kan inte producera bara 1 st. Tack för att du förstår..

Översatt från: en
mic

skräddarsydd led skjorta förfrågan

michael svara

Hej, kan du göra led-tröjorna med en equalizer, där smattret lyser upp som svar på ljud?

Översatt från: en
Cool Mania

Anpassad - LED-T-shirtdesign

Mario Bruchanik svara

HEJ Michael, ja självklart kan vi skräddarsy led t-shirts med din egen logotyp eller design och mönster kommer att lysa upp efter vilket ljud eller musik som helst.

Översatt från: en
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu