LED-T-shirt med programmerbar text via Smartphone - GLUWY

Kod: 01-102
935 kr Pris exkl. MOMS: 779 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
+

LED-T-shirt ✅ med programmerbar text via Smartphone - GLUWY med möjlighet att programmera valfritt meddelande, animering eller effekter.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

LED-T-shirt med programmerbar text via Smartphone - GLUWY med möjlighet att programmera alla rullningsmeddelanden, animationer eller effekter . Den enda begränsningen är din egen fantasi. Var annorlunda och skapa en original T-shirt för vardagligt bruk . Vi ger dig en revolutionerande digital T-shirt med små lysdioder som är anslutna till en mobilapp som ger dig fullständig kontroll över T-shirt och det är upp till dig vilket meddelande du kommer att programmera.

Det är en nyhet som ger ett unikt sätt att vara annorlunda och samtidigt få uppmärksamhet, men främst inte att vara vanlig. T-shirt har utformats för att bryta gränserna för din digitala kreativitet , så att du kan gå på gatorna varje dag i en unik T-shirt . Passar också för marknadsföringsaktiviteter - om ditt företag vill öka varumärkesmedvetenheten är våra text-LED-T-shirts ett bra komplement till din marknadsföringsstrategi. De är ett effektivt marknadsföringsverktyg för kampanjer och sticker verkligen ut i mängden var du än använder dem!

LED-meddelandeprogrammerbar GLUWY T-shirt är ett utmärkt marknadsföringsverktyg för att marknadsföra din affärsverksamhet.

T-shirt med LED-bluetooth-skärmledad t-shirt med programmerbar Bluetooth-text

Ladda bara ner en mobilapplikation (Android OS-support) till din smartphone så kan det bli roligt. Efter att ha parat ihop digital T-shirt med din smartphone via Bluetooth har du flera programmeringsfunktioner för t-shirt. Du kan programmera vilken text som helst , rita en bild , välja en av de animationer som erbjuds eller aktivera en musikutjämnare som är aktiv baserat på att fånga ljud runt din smartphone.

Skriv texten som ska visas eller rita din grafik över din smartphone

T-shirt med programmerbar text via BluetoothBluetooth-t-shirt

Välj din animation eller aktivera musikutjämnaren

T-shirt med programmerbar textLed-T-shirt med programmerbar Bluetooth

T-shirten är uppladdningsbar med en konventionell mikro-USB-kontakt , så det kommer inte att vara ett problem att ladda den när som helst och var som helst. Tillverkaren rekommenderar att du laddar T-shirten cirka 75 minuter innan du använder den. Den unika digitala t-skjortan erbjuder också en behaglig bärning , eftersom den är gjord av kvalitet 100% polyester, vilket bekräftar dess vattentäthet och därför inte är ett problem för dig att bli våt.

LED GLUWY T-Shirts - en ny dimension av högteknologiska T-shirts designade för alla människor som har sin egen stil och vill vara annorlunda.

ljust ismode

Funktioner:

plus Programmerbarhet - text, animationer, ritningar, aktiv equalizer
plus Styr via mobilapp
plus Laddningsbart med mikro-USB
plus Bekväm bärning
plus Vattentät

bluettoth programmerbara trickegenskaper

Specifikationer:

Strömförsörjning: DC 5V
LED-panelens mått: 240 mm x 73 mm
Antal lysdioder: 210
Inbyggt Li-ion-batteri: 500 mAh (varar 6-8 timmar)
Antal rader: 7
LED-färg: vit
Färg på T-shirt: svart
Material i T-shirt: 100% polyester

storlekstabell meddelande t-shirts

FAQ

HUR FUNGERAR DET?

Elektroluminescerande teknik används här. LED-panelen är gjord av tunt och mycket flexibelt material. Det betyder att om du bär den här skjortan har du exakt samma känsla som när du bär en klassisk polyester-t-shirt. Mini-kontrollenheten finns längst ner på T-shirten, där du enkelt kan slå på och av text-LED-panelen. När den är påslagen aktiveras Bluetooth automatiskt och LED-panelen tänds.

HUR är LED-PANELEN STRÖMD, OCH HUR LÅNG LJUSET SKINNA?

LED-panelen drivs av ett inbyggt 500 mAh batteri och per laddning kan lysa upp till sex timmar. Laddningen sker via USB-porten när den ansluts via en vanlig 5V-adapter eller USB-kabel till din dator.

HUR KAN RENGÖRA LED T-SHIRT?

LED-T-tröjan kan enkelt rengöras men bara handtvättas. Du behöver inte koppla bort elektroniska komponenter, de är anpassade för kontakt med vatten.

ÄR TEXT-LED-PANELEN PÅ T-SHIRTEN SYNLIG I DAGLJUSET?

ja! LED-textpanelen på T-tröjan är gjord av elektroluminescerande material med högljusdioder. Det betyder att den programmerade texten fortfarande syns i dagsljuset och på natten är intrycket ännu effektivare.

Paketet innehåller:

1x programmerbar LED-T-shirt
1x USB-kabel
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (8)

99%