Anpassade LED-skjortor med din egen logotyp - 50x förpackning

Kod: 01-053-50
17 400 kr 13 068 kr Pris exkl. MOMS: 10 890 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Skräddarsydda LED-skjortor med din egen logotyp - 50x förpackning - vi producerar 50 stycken LED-t-shirts med den medföljande logotypen eller grafikdesignen exakt efter dina behov.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Anpassade LED-skjortor med din egen logotyp - 50x förpackning - vi kommer att producera 50 stycken LED-t-shirts med den medföljande logotypen eller grafikdesignen exakt efter dina behov. Med denna LED-skjorta kommer du definitivt att ha ett bra marknadsföringsverktyg för att marknadsföra din affärsaktivitet.

Anpassade tändskjortor - hjälp för att marknadsföra dig själv eller ditt företag. Föreställ dig din logotyp eller grafiska design på dessa oförglömliga t-shirts! Du kommer att få en otrolig uppmärksamhet av de andra för vad som helst, vad du vill marknadsföra på dessa unika T-shirts.

anpassade ledda t-tröjor fabrik

Skapa dina egna LED-skjortor - besök www.led-t-shirts.eu

Med blinkande skjortor är mycket mer uttrycksfulla än standardtryckta t-shirts. Din logotyp kommer att blinka vid alla dina kunders händelser. Perfekt för souvenirer, perfekt för reklamåtgärder och olika evenemang.

anpassade skjortor


Följ dessa steg om du är intresserad.

1. Steg: För den slutliga prisberäkningen av 50 st anpassade LED-skjortor måste du ange exakta storlekar på t-shirts (S - XXXL) och leveransland för beräkning av fraktkostnader.

2. Steg: Vi behöver din logotyp eller grafiska design för anpassade LED-panelanimationer i hög upplösning (perfekt i kurvor).

3. Steg: VI förbereder animeringen av en anpassad LED-panel med din logotyp eller grafisk design och skickar dig via e-post i en GIF-fil för din bekräftelse.

4. Steg: OM du godkänner animering av LED-panelen skickar vi data för förskottsbetalning. Vi accepterar PayPal eller banköverföring.

5. Steg: När vi har fått betalningen börjar vi med produktionsprocessen. Det tar vanligtvis 14 - 21 dagar - det beror på den totala mängden beställda bitar av anpassade ledda t-shirts.

6. Steg: När vi är färdiga med tillverkningen av de anpassade LED-t-skjortorna skickar vi ett paket med din beställning till leveransadressen efter första klassens posttjänst och vi skickar dig spårningsnumret. Så du kan spåra ditt paket online.

Vi levererar anpassade LED-skjortor över hela världen. Vi har kunder i 31 länder i världen.

Om du är allvarligt intresserad, skicka oss dina krav på anpassade blinkande t-shirts direkt på [email protected]

anpassade ledda t-shirts anpassade blinkande skjortor eller mer ..

!!! Vänligen notera att det finns företag från Kina som producerar mycket billiga anpassade ledda t-shirts med BILLIGARE material, och därför är varorna ofta felaktiga och ljuset är mindre uttrycksfullt !!!

VI säljer kvalitetsledda t-shirts med FINEST material. Dessutom erbjuder vi en 2-ÅRS GARANTI. Vi har CE- och ROHS-certifiering av våra produkter. Vårt företag har ett internationellt erkänt kvalitetsstyrningssystemcertifikat ISO 9001: 2008 - Klicka för mer info

anpassade ledda t-shirts

Specifikationer för LED-skjortor:

  • Tillverkad av 100% bomull. Högkvalitativa t-shirts kan bara vara i svart färg.
  • Ledpanel är fäst vid skjortan genom kardborrebandet - gör det enkelt att demontera panelen.
  • Minipaket eller kontrollenhet (där batteriet sitter i) kan tas bort på grund av tvätt av t-shirt.
  • Minipaketet är utrustat med strömbrytaren PÅ / AV och det känsliga rullhjulet - du kan välja antingen hög eller låg känslighet.
  • Batterier: 4 x AAA (ingår ej)

Om ditt företag vill öka varumärkesmedvetenheten är våra blinkande LED-skjortor ett bra komplement till din marknadsföringsstrategi. De är verkligen effektiva marknadsföringsverktyg för kampanjer och evenemang och sticker verkligen ut i mängden var du än använder dem!

anpassade ledda t-shirts

FAQ om LED-T-shirts

Hur fungerar det?
Där används elektroluminescerande teknik för att få dem att blinka. LED-panel är gjord av tunt papper och flexibelt material. Det betyder att om du bär den här t-skjortan känner du dig exakt samma som om du bär en klassisk t-shirt. Ljudsensortekniken kan tändas med vilket ljud som helst eller ljud eller musik. LED-panel är fäst vid T-tröjan genom en kardborreband. Mini-kontrollbox tillhandahålls separat och den kan fästas i bältet. Du kan slå på / av-knappen i mini-kontrollboxen (växelriktare) för att styra lamporna och ljudkänsligheten.

Hur drivs den och hur länge fungerar den?
Den drivs av 4 AAA 1,5V batterier. Batteriet kan hålla i 10-14 timmar beroende på hur länge du använder eller beroende på batteriets märke.

Hur kan jag tvätta dem?
De ledda t-skjortorna kan enkelt tvättas. Ta bara bort LED-panelen med ledningar från t-shirten och ta bort batteriet.

Några referenser till anpassade LED-t-shirts:

pepsi anpassad ledad t-shirtanpassad ledad skjorta rcn

redbull anpassade ledade skjortorHerbalife anpassade ledade skjortore-jazero

john gallen
John Gallen "Vi är mycket nöjda med ledda t-shirts med vårt företags logotyp. Vi kan rekommendera detta företag, bra servis och perfekt produkt."
adela avsändare
Adala Sender "Anpassade ledda t-shirts uppfyller exakt vårt krav på nytt marknadsföringsverktyg. Snabb leverans, perfekt kommunikation från säljaren."
Peter Kniebel Peter Kniebel "Mitt företag letar efter leverantör av ljusa t-shirts med vår logotyp och vi hittade det här företaget. Vi fattade ett bra beslut när vi beställde det. Perfekt värde för pengarna och kvaliteten är väldigt mycket bra."
eugen malik Eugen Malik "Vi är ett marknadsföringsföretag och har många kunder för vilka vi erbjuder kampanjer och marknadsföringstjänster. Våra kunder gillar anpassade ledda t-shirts, vi tyckte att den här produkten verkligen var användbar för att locka uppmärksamhet hos potentiella kunder."
eva sklalska Eva Skalska "Perfekt samarbete, snabb leverans och stort värde - TOPP säljare !!!"

Anpassade ledda t-shirts-videor som du hittar på vår YT-kanal - YouTube Youtube

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu