Quack - Andskyddande munkorg för hundar

Kod: 200-009
360 kr Pris exkl. MOMS: 300 kr
Snart i vårt erbjudande

Quack - anka skyddsnos för hundar. Lägg en munkorg på hundens huvud så har du en vänlig fyrbenta anka.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Quack - anka skyddsnos för hundar. Japanerna kom på idén hur man skulle ändra den traditionella brutala hundens läpp till något trevligt och ofarligt. De skapade en rolig munkorg för hund som heter Quack, som är i form av anka. Lägg en munkorg på hundens huvud så har du en vänlig fyrbenta anka.

anka munkorg

I den totala effekten kommer du säkert att uppnå att din hund kommer att se ofarlig ut, men du kommer säkert att ge en känsla på en promenad, för folk kommer att undra och ha kul på anka nospartiet, särskilt barn kommer säkert att vara glada. Låt oss bara hoppas att din hund inte blir för förolämpad på grund av detta tillbehör.

kvakhundmunstycke

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (4)

1%
1%
Jioaiw

Quack - Andskyddande munkorg för hundar

- ingenting
- farligt för hunden
- shunt från Aliexpress för 2 euro
Översatt från: cs
1%
Šárka

Påhittad av en idiot

DE FINNS INTE!
Uppfunnet av en idiot...någon som inte vet att andning med öppen mun är det enda sättet för en hund att svalka sig...även en standard munkorg måste vara av en storlek där djuret kan öppna munnen. Det är inte bara dement och att göra en hund till en anka är ohederligt (liksom en hund är en anka), utan framför allt är det FARLIGT!!! Man skulle ändå förstå att någon skulle hitta på en sådan skräck, vad värre är att någon lika intelligent skulle ta upp det som en affärsplan.
Översatt från: cs
1%
To snad ne!

Quack - Andskyddande munkorg för hundar

ingen
Det här är trots allt en produkt som kan äventyra en hunds liv. Hur kan det ens komma till rea?!
Att göra en idiot av hunden och även förvägra honom hans enda chans att svalka sig. Om du gillar hundar, skaffa dem definitivt.
Översatt från: cs
1%

Ko

Ingenting!
Detta är fruktansvärt nonsens! Hunden måste ha utrymme att öppna munnen för att svalka sig och andas när det är varmt. Detta är för att någon ska döda en hund/tik bara för att de vill att den ska se ut som en "anka". Det är inte ens roligt, än mindre praktiskt. Att sälja detta är verkligen överdrivet!
Översatt från: cs