24K-cykel - Gold Racing

Kod: 200-002
330 000 kr Pris exkl. MOMS: 275 000 kr
Snart i vårt erbjudande

24K-cykel - Guldracing - originella och unika brittiska racercykel för män är dekorerade med 24K-guld, levereras komplett i en begränsad upplaga med ett mjukt San Marco-mockasäte och racerdäck SR4.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

24K-cykel - Guldracing - original och unika brittiska racercykel för män är dekorerad med 24K-guld, levereras komplett i en begränsad upplaga med en mjuk San Marco-mockasits och racerdäck SR4. Människor säger "gå för guld" i en figurativ betydelse, som tävlingscyklister som vill få den bästa guldmedaljen. Och självklart följde hantverkarna detta uttryck och skapade underbara och jag måste säga den värdefulla cykeln.

zlaty cykel

Herrens brittiska racercykel är dekorerad med 24K guld, så att du kan andas lätt, du kan ändå bli "den snygga herren". Vi kan tacka designers för deras ansträngningar att vara original och ha något riktigt unikt - som den gyllene cykeln. Vi skulle kunna kalla den här cykeln "den har ett hjärta av guld" för att för sin produktion användes absolut ett glödande lager av 24k guld på hela strukturen. Från slutet av styret upp till baksidan av en tandkedja. Ja, vi vet vad du tycker - wow!

Guld konstrukcia cykel

Och det bästa? Denna cykel är fantastisk och inspirerande vacker när den är i rörelse. Och eftersom solens strålar kommer att falla på cykelramen under morgonturen, kommer människor runt att öppna sin mun överraskad och kommer sannolikt att bli förvirrade för en fullständig "absolutitet".

Mer information
Observera: Den som sa "är inte allt är guld som glittrar", hade uppenbarligen fel ...


Produktfunktioner:
Racercykel för män dekorerad med 24K guld
24k guldglansbeläggning applicerades på hela cykelns struktur
Offset med sofistikerade accenter i svart i en begränsad upplaga med ett mjukt San Marco mockasäte och racerdäck SR4.
Guldcykel passar som en unik gåva till dig eller för någon riktigt speciell.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (5)

78%