Hårig baddräkt för damer med maskintryck - mörkt

Kod: 200-012
960 kr Pris exkl. MOMS: 800 kr
utsåld Tyvärr, men denna produkt är slutsåld. Denna produkt är inte längre tillgänglig.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank

Hårig baddräkt för damer med maskintryck - mörkt. TOPP baddräkter för varma dagar på varje strand med iögonfallande och icke förbises originaltryck.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Hårig baddräkt för damer med maskintryck - mörkt. TOPP baddräkter för varma dagar på varje strand med iögonfallande och icke förbises originaltryck. Skapa roliga situationer vid poolerna eller vid havet när människor tittar på dig i denna exklusiva baddräkt. Baddräkter har kontroversiella men särskilt roliga intryck eftersom de visar mäns kropp och där kvinnan kommer att se ut som en kille. De är dekorerade med en modell av en kropp för män med detaljerade detaljer som bröstvårtor, synlig ölmage, de håriga platserna i de mest förekommande områdena - bröst, rygg, gren, rumpa och mage.

Vill du vara unik under sommarsäsongen på stranden och komma på något nytt? Dessa pälsiga baddräkter är ett perfekt sätt att nå det! Visa alla runt omkring dig, att du är cool och bara har kul.

Fyllda dambaddräkt mörk

Du behöver inte oroa dig för en låg baddräkt, du kan vara säker! Dessa baddräkter är kvalitet och handgjorda av fina material för att säkerställa bekväm användning.

På e-shop finns dessa extravaganta baddräkter i tre nyanser , så du har det unika valet att välja rätt som passar perfekt till din hud.

Dam badkläder specifikation:

  • Handsydd i Kalifornien
  • Tillverkad av poly-spandex-material, mjuk att ta på och bekväm att bära
  • Hög upplösning av tryck på fram- och baksidan

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu