Uppblåsbara vattenleksaker - Red Peacock XXL

Kod: 201-007
948 kr 708 kr Pris exkl. MOMS: 590 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Uppblåsbara vattenleksaker - Red Peacock XXL är en fantastisk gåva för att överraska dina barn eller partner under sommarsäsongen.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Uppblåsbara vattenleksaker - Red Peacock XXL är en fantastisk gåva för att överraska dina barn eller partner under sommarsäsongen. Glöm en klassisk, diskret uppblåsbar kudde och ta den här gången ett exklusivt stycke , med vilket du njuter av jättekul i ett vatten under de varma sommarmånaderna. Söker du semester till havet eller sjön? Glöm inte att ta den här snygga uppblåsbara dynan för att få uppmärksamhet, men främst kommer du att uppleva smileysituationer och minnesvärda äventyr med familj och vänner. När ska jag ha kul, om inte under sommarlovet? De stora dimensionerna och den ursprungliga designen på den uppblåsbara dynan säkerställer att du kommer att bli centrum för varje vattenfest. En fantastisk uppblåsbar kudde som du och dina vänner kommer att älska.

Uppblåsbara poolleksaker för barn och vuxna för att simma i vatten antingen till havet eller till poolen - stora snygga uppblåsbara dynor. Njut av sommaren i fin stil!

inflatokacka červené pav

Skapa en unik estetisk och rolig atmosfär hemma med det enorma flytande djuret i din pool. Tack vare den överdimensionerade storleken erbjuder den uppblåsbara dynan gott om plats för två vuxna att njuta av avkoppling, sola och vattenkul med din partner. Den uppblåsbara dynan är lämplig för att spendera en tid vid poolen, sjön, stranden eller i trädgården som en solstol. XXL uppblåsbara dynor har också funnit sin plats i kändisvärlden där de är mycket favorit och populära eftersom de är garantin för rätt underhållning. De är gjorda av högkvalitativt PVC-material och har två handtag som är lätta att greppa för manipulation och obekväm tur på vattnet.

XXL röd pav

I e-butiken har vi flera modeller av dessa roliga gummibåtar tillgängliga, så du har den unika möjligheten att välja det som passar bäst och njuta av sommaren i fantastisk stil.

Specifikationer - Uppblåsbar röd påfågel:

  • Material: PVC av hög kvalitet
  • Mått: Längd 1,9 m, Bredd 1,6 m, Höjd 1,5 m
  • Vikt: 2,7 kg

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu