Flamingo uppblåsbar mugghållare - mini uppblåsbar

Kod: 201-015
144 kr Pris exkl. MOMS: 120 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Flamingo uppblåsbar mugghållare - en mini uppblåsbar för alla att koppla av med en kyld drink i handen. Flytande dryckeshållare för minipool.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Flamingo uppblåsbar mugghållare - en mini uppblåsbar för alla att koppla av med en kyld drink i handen. Minipoolens flytande dryckeshållare hänger med i tiden och de senaste trenderna. Den ursprungliga innehavaren kommer att liva upp vilken fest som helst. Den uppblåsbara hållaren i form av en flamingo är detaljerad och dess grafiska bearbetning har ett mycket behagligt intryck på ögat. Den glada hållaren i form av en flamingo kommer att älskas av alla som söker en praktisk lösning på frånvaron av en drink under sommarsäsongen. Varje vuxen, tonåring eller barn kommer verkligen att uppskatta det.

Flamingo - Uppblåsbara mugghållare

flamingo uppblåsbar mugghållare flytande

Den ursprungliga Flamingo uppblåsbara kommer att göra dina varma sommarstunder vid havet trevligare.

Den uppblåsbara hållaren i form av en flamingo har ett brett användningsområde. Du kan använda den för att förvara en burk alkoholhaltig eller alkoholfri dryck, ett glas oemotståndlig juice, en burk dryck eller glass eller en flaska kylt vatten. Den praktiska flytande mugghållaren utmärker sig för sin seghet. Det kommer att övervinna även de hårdaste vågorna i havet. Du kan ta den med dig inte bara till poolen, utan också till stranden, till havet, till sjön, till jacuzzin. Kort sagt, den är användbar alltid och överallt.

uppblåsbar flamingo för koppar som hållare

En seg flamingo kommer till och med att ge sitt liv för din drink :)

Mugghållaren för flamingo är superkompakt, så att du alltid kan bära den med dig överallt. Den passar snyggt i en strandväska och du har fortfarande gott om utrymme över. Den charmiga dryckeshållaren utmärker sig för sina högkvalitativa material och slitstarka yta. Flamingon rymmer vilken dryck du än förbereder. Du behöver aldrig oroa dig för din drink, den är i ett stabilt läge, så det ska inte spillas, men du måste vara försiktig. Njut av en sommar full av kul med din favoritdrink direkt i poolen.

Flytande pool uppblåsbart minihjul i form av en flamingoflamingo mugghållarePool uppblåsbar för koppar i form av en flamingo

Specifikationer:

  • Material: PVC
  • Färg: rosa


Paket innehåll:

1x Uppblåsbar mugghållare i form av en flamingo

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu