Elektrisk elegant vinöppnare

Kod: 94-014
468 kr Pris exkl. MOMS: 390 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Lyxig elektrisk elegant vinöppnare - Öppning av vin har aldrig varit enklare och mer elegant som med vår elektriska öppnare. Förfarandet är enkelt.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Lyxig elektrisk elegant vinöppnare - Öppning av vin har aldrig varit enklare och mer elegant som med vår elektriska öppnare . Tillvägagångssättet är enkelt - släpp igen folien på flaskan, lägg vinöppnaren på toppen av flaskan och tryck på knappen.

Du behöver inte oroa dig för några problem som att kork sjunker - vinet öppnas snabbt och automatiskt. Smaka på gott vin är en oförglömlig upplevelse. Naturligtvis, såvida du inte använder en klassisk vinöppnare. Om du är trött på att brottas med korkar, prova den här eleganta flasköppnaren! Med denna lyxiga öppnare sparar du tid, eftersom öppningen av vin tar bara några sekunder! Visst känner alla till problemen hur man öppnar vinet och hur man snabbt och pålitligt får ut korken för att undvika devalvering av utsökt dryck.

Det är enkelt med vår elektriska vinöppnare. Ta öppnare, fäst på flaskhalsen, tryck på den och inom tio sekunder är korken borta! Det är allt! Favoritgadget bland vinälskare och finns nu redan i ditt land. Lyxig gåva!

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu