Falska isbitar - konstgjord akrylset med 100 st isbitar (block)

Kod: 94-038
588 kr Pris exkl. MOMS: 490 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Falska isbitar - konstgjord akrylsats med 100 st isbitar (block)​. Perfekt för drinkar eller som dekoration för skålar (containrar) med champagne.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Falska isbitar - konstgjord akryl set med 100 st isbitar (block)​. Idealisk för drinkar eller som dekoration för skålar (behållare) med champagne är en idealisk lösning för alla som skapar olika presentationer av drinkar där riktig is inte har någon plats. Om du behöver arrangera ett elegant stilleben eller en intressant look för en drink, är konstgjorda isbitar de rätta för dig.  

Falska isbitar ser charmiga ut som dekoration eller tillbehör för vilken fest som helst. De skapar ett mycket realistiskt intryck och uppfyller effektivt sitt syfte. Även om de är väldigt autentiska känns de inte frostiga eller flyter i drinken. Ändå ser de väldigt uppfriskande ut. Visuellt lockar de till en daggfri belöning.

Konstgjorda isbitar - de kommer aldrig att smälta för dig

Konstgjorda isbitar i akryl

Hållbarhet och stabilitet - den verkliga charmen med en isbit i akryl. Isbitar är mycket rimliga.

Deras oregelbundna former, olika storlekar och tydliga konsistens bidrar till produktens realism. Syntetiska kuber sticker ut fenomenalt i visningar eller presentationer av olika drycker. De ursprungliga isbitarna är mycket praktiska och hållbara. Du kan använda dem på många evenemang, reklamfilmer eller filmer. Konstgjorda isbitar är mycket lätta att tvätta och återanvända.

falska akryl isbitar

Akrylisbitar ger en praktisk och enkel lösning för att diversifiera drinkar och populära drinkar eller cocktails.

Akrylisbitar är idealiska för evenemang för att presentera drinkar och snacks utan att ständigt behöva bytas ut mot färsk is. Falska isbitar erbjuder ett praktiskt alternativ till riktig is som sparar dig mycket tid och oro. Äkta is är inte längre den rätta lösningen för ditt företag. Även om de är realistiska, smaklösa och giftfria, är falska isbitar inte avsedda för konsumtion. Isbitar är en trevlig visning, inte en kyld drink.

Falska isbitar lämpliga för utställningar eller utställningar


Specifikationer:

  • Material: akryl
  • Storlek: 20 mm
  • Färg: transparent

Paket innehåll:

100 st set konstgjorda akryl isbitar

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu