Ängelkaraffare

Kod: 94-004
468 kr Pris exkl. MOMS: 390 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Ängelluftare karaff - när du väl har provat den här produkten kommer du att älska den. Det är känt att vinet smakar bättre när det luftas. Decanter erbjuder exakt det.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Ängelluftare karaff - när du väl har provat den här produkten kommer du att älska den. Det är känt att vinet smakar bättre när det luftas. Decanter erbjuder exakt det. Om du förbereder en fest hemma och vill få uppmärksamhet hos gästerna är det här ett bra sätt att förbättra en fest. Dina gäster kommer att njuta av det goda partiet och ännu mer, de kommer att uppskatta kvalitetssmaken på viner.

ängelkaraff

Hur dekanterar man vin utan professionella sommeliertillbehör och erfarenhet? Försök använda vår luftare Angel, användningen är väldigt enkel och dekantering av vin reduceras till ett minimum. Dekantering av vin i karaffen kan ta flera timmar för att uppnå rätt effekt. Utmärkt luftare kan betona smak och arom av vin direkt från flaskan genom att hälla vin genom luftaren i glaset. Dekanterande tratt är utrustad med en sil som fångar även det minsta sedimentet i vinet, och luftkanaler luftar vinet perfekt på ett ögonblick. Detta är ett enkelt förfarande som kan betona ditt vins smak och arom för att få den perfekta upplevelsen.

Om du har smak för gott vin men har lite tid är det här en idealisk tidsbesparande enhet. Glöm att vänta en timme tills vinet kommer att andas. Du behöver helt enkelt öppna den och hälla i ett glas.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu