Elegant minivinkyl - 10L

Kod: 62-010
4 939 kr Pris exkl. MOMS: 4 116 kr
utsåld Tyvärr, den här produkten är för närvarandet slut på lagret.
Ja! Vi skickar till US

Elegant mini-vinkylskåp på 10 liter, med sin design som passar in i vinälskarnas interiör och samtidigt på ett tillförlitligt sätt håller och alltid kyler ditt favoritvin ordentligt.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Elegant mini-vinkylskåp på 10 liter, med sin design passar in i vinälskarnas interiör och samtidigt på ett tillförlitligt sätt behåller och alltid kyler ditt favoritvin ordentligt.

Varje trädgårdsparti, klubbhus eller garage för rätt hantverkare måste ha kylda förfriskningar av hög kvalitet under de varma sommardagarna. Begränsa dig inte med klassiska stora kylskåp som du definitivt inte behöver för tillfällig användning. Våra minikylskåp kyler ner vad du behöver och håller dina drycker vid önskad temperatur under dagen och maten kommer att vara färsk under mycket lång tid. Dessa minikylskåp är inte fördelaktiga bara på grund av deras storlek och användbarhet i bilen under långa resor. Du kommer säkert att bli nöjd med modern och tidlös design av kylskåp som kommer att komplettera varje rum. Energiförbrukningen är naturligtvis direkt proportionell mot kylens storlek och volym. Mini bärbara kylskåp av olika slag till salu - billigt kan du köpa online i vår e-butik. Kvalitetsbehandling och ett adekvat pris.

Specifikationer:

Modell: BC-45B
Volym: 10 liter
Kylning: 18-25 ° C under omgivningstemperatur
Isolering: Polyuretanskum utan CFC och HCFC
Strömförsörjning: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Vikt: 4,5 kg
Strömförbrukning: 40-60W

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu