Spy earpiece - Induktionsslinga med 9V batteri

Kod: 09-006
900 kr Pris exkl. MOMS: 750 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Spy earpiece - Induktionsslinga med 9V batteri som du kan köpa online i vår e-butik. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Spy earpiece - Induktionsslinga med 9V batteri - alla känner till situationen i ditt liv när du uppskattar att någon kan ge dig råd eller hjälpa dig i svåra situationer och utan att någon vet om det. Den är gjord för studenter under test, tentor, handlare under affärsmöten och för andra situationer

Invisible spy earpiece Agent 008 är en revolutionerande enhet som låter dig fjärransluta med någon via din mobiltelefon eller walkie-talkies, men utan att någon vet om det. Principen är ganska enkel, sätt bara in trådlöst spionörsnäcka i örat, som med sina små storlekar är nästan osynligt, häng induktionsslingan på halsen, genom vilken signalen induktiv överförs trådlöst till hörsnäckan, där signalen omvandlas till röst . Induktionsslinga måste anslutas via kabeln till din mobiltelefon genom hörlursingången. Det är nödvändigt att ställa in volymen i telefonen till max. Samtidigt måste du använda 2x 9V batteri för effektiv signalöverföring till spionöret.

Vi rekommenderar kunderna att inte köpa billiga imitationer av dålig kvalitet på spionörsnäcka genom icke-verifierade säljare.

Garantin för spionörhörseln - 24 månader. Expertråd och service.

Spy-hörlurar är formade för att passa in i trumhinnan - för att vara iögonfallande. Den är gjord av giftfritt material. Invisible spy earpiece Agent 008 till salu till ett bra pris du kan köpa online i vår e-butik. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.

osynlig spionörsnäcka

Funktioner i spionöron
• Professionell design, utmärkt ljudkvalitet
• Ergonomisk design, bekväm hantering
• Batteri: 1,55V (SR 416SW 337) Batteriets livslängd upp till 5 timmar
• Mått: 3x5x7mm
• Arbetsfrekvens: alla frekvenser


Spion hörlurar tillbehör
- Spionörör
- Batteri: 1,55 V.
- Extern mikrofon
- Induktionsslinga på nacken
- Jack-kontakt för mobiltelefon
- Manual på EN-språk
- 2 st 9V batterier behövs (ingår ej)

spion hörlurar

Varför köpa spionteknik via vår butik?

Vi är en direktimportör och distributör av spionteknologi med många års erfarenhet. Våra krav på bearbetning och förbättring av produkter konsulterar vi direkt med producenten. Varje produkt som ingår i försäljningen kommer att klara kvalitetskontrollen för inträde och först därefter rankas den till vårt erbjudande av spionprodukter.

Våra tester visar att vår sålda teknik är effektivare och har en längre livslängd jämfört med konkurrenskraftiga produkter. Vid oväntade tekniska problem försöker vi snabbt lösa situationen mot kundnöjdhet.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (1)

30%
30%
Denis

Erfarenhet

Kopparkabeln som sitter runt halsen måste vara för nära örat (eller hörluren i den) för att höra ljudet, det är inte värt pengarna
Översatt från: sk