Spy earpiece Agent 007 + Bluetooth-penna

Kod: 09-009
1 800 kr Pris exkl. MOMS: 1 500 kr
utsåld Tyvärr, men denna produkt är slutsåld. Denna produkt är inte längre tillgänglig.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto

Spionörör med Bluetooth-penna till salu, du kan köpa online i vår e-butik till acceptabelt pris. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Alla känner till situationen i ditt liv när du uppskattar att du avbryter någon, ber om hjälp i en svår situation och utan att någon vet om det. Den är gjord för studenter under testning, handlare under affärsmöten och för andra situationer.

Spy earpiece Agent 007 med Bluetooth-penna är en revolutionerande enhet som låter dig fjärransluta med någon via din mobiltelefon eller radio, men utan att någon vet om det. Principen är ganska enkel, det räcker att infoga trådspionörat i örat, och tack vare sin lilla storlek är det verkligen inte synligt, och att använda specialdesignad Bluetooth-penna , genom vilken signalen trådlöst överförs till örat, och då omvandlas sgnalen till röst. Induktionsvarv är nödvändig för att ansluta till din mobiltelefon (via kabeln). Det är nödvändigt att ställa in telefonsamtalets volym på max.

Spy hörlurar är utformade för att passa exakt i örat - det betyder att de är helt påfallande. Den är gjord av inte defekt material. Trådlöst spionöronstycke - med Bluetooth-penna till salu kan du köpa online i vår e-butik till acceptabelt pris. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.

trådlöst hörsnäcka


Egenskaper hos spionöron
• Professionell design, utmärkt ljudkvalitet
• Ergonomisk design, bekväm manipulation
• Batteri: 1,55 V (337 SR 416SW) Batteriets livslängd upp till 5 timmar
• Mått: 3x5x7mm
• Arbetsfrekvens: alla frekvenser


Tillbehör till spionöron
- Spy earpiece Agent 007
- Bluetooth-penna
- Bluetooth-adapter för laddning av penna

trådlöst headset

!!! En säljare är inte ansvarig för missbruk av dessa produkter för olagliga ändamål. Före användning är det viktigt att bekanta sig med villkoren (rätt, tekniska föreskrifter, meddelanden osv.) För användning med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu