Professionell bärbar trådlös spiondetektor

Kod: 09-034
1 548 kr Pris exkl. MOMS: 1 290 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Professionell bärbar trådlös spiondetektor (video och ljud) utmärkt säkerhetsverktyg för att skydda din integritet och din säkerhet

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Professionell bärbar trådlös spiondetektor (video och ljud) utmärkt säkerhetsverktyg för att skydda din integritet och din säkerhet. Se till att ingen tittar på dig, ingen försöker komma till hemlig information som kan skada dig. Den senaste spiondetektorn upptäcker felkällor, dolda kameror och andra spionapparater.

antispiondetektor

Tekniken som används i trådlös spiondetektor gör att du kan upptäcka valfri fälla. Styrning är väldigt enkelt , bara vrid på knappen och detektorn startar sitt arbete. Efter en stund kommer den att avslöja alla enheter som fungerar på grundval av radiovågor. För högre noggrannhet i sökningen finns detektorn med finjustering och med visning av tio LED-indikatorer som visar hur långt du är från källan.

bezdrotovy Plošticová-detektor

Produktspecifikationer:

Frekvens: 1 MHZ-8000 MHZ, grundläggande detekteringsområde 20 MHz, 6000 MHz
Ansvarsområde: 10-20 m
Indikeringsläge: 10 graders LED-stapeldiagram (med ökande alarmljud)
Strömförsörjning: 9V batteri (ingår)
Driftstid: 120 minuter
Huvudproduktmått: 120x62x23mm (LxBxH)

Paket innehåll:

  • Antispiondetektor
  • Batteri
  • Antenn
  • Manuell

Varför köpa spionteknik från oss?

Vi är en direktimportör och distributör av spionteknologi med många års erfarenhet. Våra krav på bearbetning och förfining av erbjudna produkter konsulterar vi direkt med tillverkaren. Varje produkt som vi inkluderar i försäljningen måste klara kvalitetskontrollen för ingången och endast då ingår i vårt erbjudande av spionprodukter.

Våra tester visar att vi säljer tekniken som är effektivare och har en längre livslängd jämfört med konkurrerande produkter. Vid oväntade tekniska problem försöker vi lösa situationen snarast möjligt mot kundnöjdhet.

!!! En säljare är inte ansvarig för missbruk av dessa produkter för olagliga ändamål. Före användning är det viktigt att bekanta sig med villkoren (rätt, tekniska föreskrifter, meddelanden osv.) För användning med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu