Micro earpiece Agent 008 + imitation av Bluetooth Mp3-spelare

Kod: 09-021
2 220 kr Pris exkl. MOMS: 1 850 kr
utsåld Tyvärr, men denna produkt är slutsåld. Denna produkt är inte längre tillgänglig.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank

Micro earpiece Agent 008 med Bluetooth Watch är en revolutionerande enhet som låter dig ansluta till någon på avstånd via din mobiltelefon.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Micro earpiece Agent 0088 + Bluetooth Mp3-spelare - en ny version av spy earpiece med förbättrad signalöverföringskvalitet (minskat brus och förbättrad hörbarhet).

Alla känner till situationen i ditt liv när du uppskattar någon att ge dig råd, hjälp i en svår situation så att ingen visste om det. Den är utformad för studenter under tester för handlare under handelsförhandlingar och i andra situationer.

Ny Spy Micro earpiece Agent 008 med imitation av Bluetooth Mp3-spelare   är en revolutionerande enhet som gör att du kan ansluta med någon till avstånd, via din mobiltelefon eller sändare, och ingen kommer att veta om det. Principen är ganska enkel, sätt bara in det trådlösa spionöronstycket i örat , som av sin lilla storlek inte syns, och häng specialmodifierad Bluetooth Mp3-spelare på nacken , och genom detta överförs signalen från mobiltelefonen till spionöron . Det är nödvändigt att ställa in volymen för telefonsamtalet till max.

mikroöronstycke

Spy-hörlurar är formade för att passa exakt i trumhinnan - så att de inte märks. Den är gjord av giftfritt material. Spy trådlöst hörsnäcka med bluetooth mp3-spelare till salu till ett bra pris som du kan köpa online i vår e-butik. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.

trådlös spionöron

Funktioner i micro earpiece

• Professionell design, utmärkt ljudkvalitet
• Ergonomisk design, bekväm hantering
• Batteri: 1,55 V (337 SR 416SW), batteritid upp till 4 timmar

• Mått: 3x5x7mm
• Arbetsfrekvens: alla frekvenser

Tillbehör till spionöron

- Spionörör Agent 008
- Bluetooth Mp3-spelare
(för att hänga på nacken)
- Batteri: 1,55 V.
- USB-kabel
- Bluetooth-adapter för laddning av Bluetooth-spelare

spionöron med mp3-spelare

!!! En säljare är inte ansvarig för missbruk av dessa produkter för olagliga ändamål. Före användning är det viktigt att känna till villkoren (rätt, tekniska recept, utfärdanden, etc ..) för användning med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu