GSM RF-buggdetektor

Kod: 09-003
576 kr Pris exkl. MOMS: 480 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

GSM Bug detector till salu kan du köpa online i vår e-butik till acceptabelt pris. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

GMS RF Bug detector är en enhet som fungerar som en GSM-detektor, oavsett om det är fel eller någon trådlös signal i ditt hem, kontor eller andra platser.

Denna specialdesignade enhet får också reda på om din mobiltelefon inte är fel. Om enheten tar upp sändningssignalen börjar den vissla eller vibrera och de gröna lysdioderna tänds för att lysa beroende på signalens intensitet.

GSM-detektor fungerar på alla GSM-frekvenser inklusive trådlösa kameror. Du kan enkelt hitta om någon i ditt område pratar i telefon eller om din telefon manipuleras. Blinkande, visslande eller vibrerande måste vara kontinuerligt åtminstone cirka 1 minut eller mer, och det är moraliskt säkert att data eller ljudsignal skickas via din telefon. Enheten kan utan problem upptäcka trådlösa kameror, lyssningsfel eller andra trådlösa enheter. GSM-detektor till salu kan du köpa online i vår e-butik till acceptabelt pris. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.

gsm-detektor

Enheten stöder också anslutning av hörlurar om du behöver utföra en tyst detektering, det vill säga utan ljud. Detekteringsområdet för GSM-signalen är upp till 10 M (beroende på styrkan hos den detekterade GSM-signalen).

Frekvensomfång: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! En säljare är inte ansvarig för missbruk av dessa produkter för olagliga ändamål. Före användning är det viktigt att bekanta sig med villkoren (rätt, tekniska föreskrifter, meddelanden osv.) För användning med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu