GSM-penndetektor för buggar

Kod: 09-002
528 kr Pris exkl. MOMS: 440 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

GSM Pen-detektor för buggar till salu till ett bra pris som du kan köpa online i vår e-butik. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Det är en penna som fungerar som en GSM-detektor, oavsett om buggar eller någon trådlös signal finns i ditt hem, på kontoret eller på andra ställen. Denna specialdesignade penna får också reda på om din mobiltelefon inte är fel. Om pennan fångar sändningssignalen börjar den gula lysdioden blinka (lyser).

Enheten fungerar på alla GSM-frekvenser inklusive trådlösa kameror. Du kan enkelt hitta om någon i ditt område pratar i telefon eller om din telefon manipuleras. Blinkande måste vara kontinuerligt minst ca 1 minut eller mer, och det är moreless säkert att data eller ljudsignal skickas via din telefon.

gsm detektor ploštíc pero

GSM-penndetektor , trådlös enhet upptäcker frekvenserna 900/1200/1300 och 2400/2600 / 3000MHz. Upptäcker trådlösa signaler inom ett räckvidd av 10 meter. Din integritet är redan skyddad, ingenting kommer att överraska dig. Pennan har också UV-ljus för kontroll av sedlar. Ju mer du närmar dig VF-signalen kommer det färgade ljuset att bli starkare. GSM-penndetektor för buggar till salu, du kan köpa online i vår e-butik till acceptabelt pris. Titta på vårt erbjudande och hitta vad du letar efter.


Specifikation GSM-penndetektor för buggar:

1. batteri: 4,5 V, med LR-44 x 3 st (ingår)
2. detektivutgång: LED blinkar (lampans färg-LED)
3.Detective Induktion Titul: 100MHz ~ 3GHz (frekvensen under 900MHz fångas också av enheten, men sändaren måste ha minst 200 mA strålningsprestanda)
4.Arbetsförbrukning: 30uA
5.Flashing LED-ström: 1mA
6.Driftinstruktioner
7.Detektormått: 146x10 mm Φ. Kompakt storlek
8.Paketets mått: 178x38x18mm kompakt storlek

!!! En säljare är inte ansvarig för missbruk av dessa produkter för olagliga ändamål. Före användning är det viktigt att bekanta sig med villkoren (rätt, tekniska föreskrifter, meddelanden osv.) För användning med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu