Rökdetektor kamera Wifi + FULL HD med IR nära LED

Kod: 10-185
1 788 kr Pris exkl. MOMS: 1 490 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Rökdetektor kamera Wifi + FULL HD med IR nära LED är spion gömd kamera för fjärrvy (Android / iOS) garanterar säkerhet.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Brandvarnare kamera Wifi + FULL HD med IR nigh LED är spion dold kamera för fjärr view (Android / iOS) garanterar säkerhet och kontroll av övervakade området antingen i hemmet eller i en arbetslokaler. Dold spionkamera - håll en översikt över vad som händer i det utrymme du vill övervaka. Nuförtiden är det viktigt att vi skyddar vår integritet och det vi älskar. Konventionella kameror används fortfarande ofta, men ibland vill vi inte att kameran ska vara synlig eller för märkbar. Denna dolda kamera är placerad i en imitation av röksensorn , vilket säkerställer att ingen kommer att märka det och du spelar in allt du behöver. Spionera dold kamera som du kan köpa online till ett bra pris direkt i vår butik.

Dold kamera till din lägenhet har också fördelen att titta på och övervaka, till exempel dina husdjur eller barn medan du är på jobbet - den fungerar inte så distraherande som konventionella kameror och tack vare dess design passar den perfekt in i rummet. Tack vare 90 graders inspelningsvinkel och väggmontering tar kameran mycket mer bilder än om den till exempel låg på bordet. Den spelar också in video med ljud och stöder micro SD-kort upp till 32 GB.

Dold kamera rökdetektor - online-övervakning av djur, hus, konferenser eller barn via WiFi.

Dold kamera rökdetektor

Den största fördelen är att den här videokameran har WiFi . Du kan ansluta till den via den applikation som är tillgänglig för både Androi och iOS, och du kan enkelt se vad som händer var du än har internetåtkomst . Du kan också ändra kamerainställningar eller spara bilder eller videor direkt på din mobiltelefon. Spionkameran spelar in videor i Full HD - du kan också ändra kamerans upplösning i inställningarna via mobilen, vad som kan spara data när du tittar på livestream. IR-nattsyn förbättrar synligheten i dåliga ljusförhållanden, så att du kan se exakt vad som händer även utan dagsljus. Kameran i rökdetektorn spelar in material på ett micro SD-kort upp till 32 GB. Kameran kan fungera 1,5 timmar när den är fulladdad - men den har den stora fördelen att den också kan drivas direkt från strömkällan och därför begränsas den bara av minneskortets storlek.

Diskret kamera dold i imitationen av röksensor.

dold kamera i röksensor

Tekniska specifikationer:

Upplösning - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25fps
Videoformat - AVI
Kompression - H.264
Fotograferingsvinkel - 90 grader
Rörelsedetektering - upp till 6 meter
Min. belysning: 0,05lux
Maximal inspelningstid - upp till 2 timmar
Minnestyp - Micro SD-kort (ingår ej)
Max kapacitet micro SD: 32 GB
Batterikapacitet: 2000mah
Effektförbrukning: 260mah / 3,7V

Paket innehåll:

1x kamera i röksensor
1x kabel
1x adapter
1x monteringsskena
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (1)

100%
100%
asdcaqaw

Det finns en kamera

Enkel installation
Nattseende
Fantastisk bild
Spårning via appen
Har inte

En bra lösning för ett företag eller hem. Den är oansenlig och tack vare att den är högt placerad fångar den mycket. Ingen kommer att känna igen att det är en kamera

Översatt från: sk