FULL HD-kamera med Wifi P2P i högtalare med bluetooth - möjlighet till fjärrrotation av kameran

Kod: 10-633
1 908 kr Pris exkl. MOMS: 1 590 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

FULL HD-kamera med Wifi P2P i högtalare med bluetooth - möjlighet till fjärrkamerarotation + rörelsedetektering + Musikspelare.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

FULL HD-kamera med Wifi P2P i högtalare med bluetooth - möjlighet till fjärrrotation av kameran + rörelsedetektering + Musikspelare. FULL HD1080P dold kamera med vid synvinkel, möjlighet att styra kamerans fjärrrotation med 180° . Denna USB wifi spion dolda kamera med FULL HD 1080p ljud/video upplösning . Du kan fjärrstyra linsen på den dolda hemkameran med en applikation på din smartphone (iOS/Android). Säkerhetskameran har även rörelsedetektering.

kamera i högtalare full hd wifi bluetooth


Högtalare med dold kamera . Denna spionkamera ser ut som en bluetooth-högtalare och är helt diskret. Dold WiFi-kamera med LIVE P2P-internetöverföring har intelligent rörelsedetektering och push-meddelanden direkt till din smartphone. När rörelsedetektering utlöses kommer denna lilla dolda kamera att skicka ett larmmeddelande till din enhet. När du inte är i ditt hus kommer denna spionkamera att vara en utmärkt dold säkerhetskamera, eller som barnvakt för dina barns aktiviteter och för deras säkerhet, eller som en vakthund för att övervaka tjuvar, äldre människor, husdjur i realtid.

Högtalare med dold kamera och rörelsedetektering


WiFi-spionkameran med ljudhögtalare kan sända live, spela in videor och ta foton på distans. Den dolda kameran med ljud sparar automatiskt videon på ett micro SD-kort (ingår ej ), som stöder Max. upp till 128 GB och loopinspelning. Spionkameror med ljud och video stöder onlinevisning av flera enheter samtidigt, du kan dela dina underbara stunder och upplevelser med familj och vänner.

WiFi spionkamera med ljudhögtalare 240 graders betraktningsvinkel


Efter att ha kopplat mobiltelefonen till högtalaren via bluetooth kan du spela musik . Kameran kan spela in videor även när du spelar musik och under laddning. Enheten har en loopinspelningsfunktion, det vill säga om minneskortet är fullt skriver den automatiskt över den äldsta filen. När rörelsen har aktiverats kommer den dolda kameran att skicka ett meddelande till din mobil och automatiskt ta bilder och videor lagrade på SD-kortet så att du inte missar någon viktig information. Minikameran kommer automatiskt att lämna rörelsedetekteringsläget och gå in i energisparläge när ingen är i närheten. Det inbyggda batteriet på 3000 mAh ger upp till 2 timmars drift, men det kan anslutas till permanent ström från nätverket via en USB 5V-adapter och därmed är batteritiden inte begränsad.

Den fungerar även som en klassisk bluetooth-högtalare

bluetooth högtalare musikspelare

Specifikationer:

Kameraupplösning 1080p
Laddningstid ca 5 timmar
Micro SD-kortstöd upp till 128GB (ingår ej)
Nattseende: nej
Bluetooth-stöd: ja
Slinginspelning: ja
H.264 kompression
Videoformat: mp4
3,5 mm hörlursport
3000 mAh batteri
Systemstöd: iOS/Android
Mått: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm

Paket innehåll:

1x Bluetooth-högtalare med wifi-kamera
1x USB-kabel
1x 3,5 mm ljudkabel
1x bruksanvisning

alert spiontekniker

Varför köpa spionutrustning från oss?

Vi testar varje ny produkt i flera veckor och först efter slutbesiktningen släpps den ut till försäljning
Vårt erbjudande är därför inte det största på marknaden utan vi erbjuder bara kvalitativa och pålitliga spionprodukter som vi har testat
Vi är inte billigast , men våra kunder är nöjda kunder . Du kan också se deras recensioner på Heureka.cz
Långvarig erfarenhet av försäljning av spionprodukter ( spionkameror , spionteknik) mer än 12 års erfarenhet
Expertråd vid produktinstallation eller installation (via telefon eller e-post)
Vi ger 24 månaders garanti på alla produkter och gratis returer inom 14 dagar efter leverans
Detaljerad tjeckisk bruksanvisning ingår i paketet
Kvalificerad garanti och service efter garantitiden, så det slutar verkligen inte med försäljningen
Vid reklamation försöker vi minska handläggningstiden till ett minimum (vanligtvis 7-14 dagar) . Om produkten inte är funktionell är lösningen i form av ett utbyte mot en ny del

OBSERVERA: Om du hittar konkurrerande produkter (med ett betydligt lägre pris), som kan ha en identisk design, men de använda komponenterna som förstärkare, batterier etc. kan vara en lågkostnads ​​(billigare) version av produkten , dvs. de har en betydande effekt på produkternas totala kvalitet och livslängd. Vi rekommenderar därför att kunder överväger fördelen med investeringar och köp med detta faktum i åtanke.

!!! Säljaren tar inget ansvar i händelse av missbruk av dessa produkter för olagliga ändamål. Före användning är det viktigt att bekanta dig med villkoren (lagar, tekniska föreskrifter, förordningar etc.) för att använda produkterna i det givna landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu