Intelligent IP-säkerhetskamera ATOM med ansiktsavkänning + automatisk spårning och betraktningsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards

Kod: 52-005
3 290 kr 2 490 kr Pris exkl. MOMS: 2 075 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
+

Intelligent IP-säkerhetskamera ATOM med ansiktsavkänning + automatisk spårning av människor och betraktningsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Intelligent IP-säkerhetskamera ATOM med ansiktsavkänning + automatisk spårning och betraktningsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards. Den har inbyggd tvåvägs ljud- och videostreaming i Full HD- kvalitet som gör det möjligt att använda den som en hemkamera, babymonitor eller interaktiv PET-skanner för ditt husdjur. Ansiktsavkänning gör att kameran kan känna igen ett mänskligt ansikte. När rörelsen upptäcks startar kameran larmet och skickar avisering med ett foto. Därefter försöker kameran att upptäcka ansiktet och när hanterar det kommer den att skicka bilden av människans ansikte.

Enheten upptäcker endast mänskligt ansikte. Det svarar inte på djur eller andra livlösa föremål. Rörelsedetektering stöds också med funktionen att spåra personen eller personerna i kamerans betraktningsvinkel. Servomotor låter kameran rotera och spåra den upptäckta personens rörelse. Du kan sedan starta en livestream och kommunicera med en person via tvåvägsljud för att ta reda på vad som hände. Kameran har en rörelsedetektering och funktion för övervakning av detekterade objekt inom 12 m.

Detta är verkligen TOP smart kamera, som fick de speciella CES Innovation-utmärkelserna på marknaden för digitalkameror.

Hem-IP-kamera med rörelsedetektering och ansikte

Kameran har IR-mörkerseende med avstånd på 5 m, PIR-rörelsesensor och två ljudsensorer. Med livestream kan du använda till och med 4x digital zoom. Det är ett självinstallerande säkerhetssystem som är utformat för inomhusbruk. Kameran är främst lämplig för hushåll, för att övervaka hus, lägenhet, barn och husdjur, men den kan också användas på kontoret eller någon annan plats där du vill ha en överblick över vad som händer. Installationen är mycket enkel. Efter nedladdning av Amaryllo-applikationen med stöd för Android-operativsystem och iOS från Google Play kommer det att guida dig genom installationen av IP-kamera.

Applikationen innehåller olika sensorinställningar så att du kan ställa in IP-kamera efter dina behov. Med applikationen är enheten ihopkopplad med en WiFi-router och säkerhetssystemet är aktiverat. Kameran kommer ihåg upp till fyra olika WiFi-nätverk , så det är inte ett problem med överföring och byte av användningsplats. Det är möjligt att ansluta andra kameror från Amaryllo till en applikation. Du har säkrat flera rum och du kan växla mellan kameror.

säkerhetskamera med ansiktsavkänning och betraktningsvinkel 360

Komplett kommunikation tillhandahålls via otillgänglig 256-bitars kryptering. Kvalitet, säkerhet och hastighet för överföring av video och ljud är därför högsta nivå. Genom applikationen kan du titta på direktsändning av kameran i HD-upplösning 1920x1080. När förvrängning av ljudsensor eller rörelsessensor utlöser kameran det skrämmande larmet, tänder den ljusa LED-belysningen och du kommer att få meddelande- och bildavisering via appen till din mobiltelefon. Du kan starta direktsändning för att se vad som händer. Efter inställningen kan du spara videor eller foton på det inbyggda 32 GB minneskortet. Tvåvägs ljud gör att du kan kommunicera på distans. Kameran har en inbyggd motor som gör att den kan gå upp till 360 ° så att du kan övervaka hela rummet där kameran är installerad. Valfri funktion som förbättrar bildkvaliteten är kompensering för bakgrundsbelysning.

hem IP-kamera FHD-montering med adapter

Home IP-säkerhetskamera drivs kontinuerligt via mikro-USB och AC / DC-adapter. Strömförbrukningen är minimal endast 2A / 5V så om det behövs kan du driva den genom POWERBANK på platser där du inte har tillgång till elnätet. Företaget Amaryllo erbjuder möjlighet till justerbar extern lagring på sina servrar . Det erbjuder gratis 3-dagars lagring av larmvideor. Varje larm spelas in i 10 sekunders längd och sparas på extern lagring. Detta räcker för att ta reda på vad som hände och ha videobevis.

Amaryllo erbjuder också möjligheten att aktivera 30-dagars- eller 365-dagars tjänsten, som ger externt lagringsutrymme på sina servrar för dina videor och foton. Satsen innehåller ytterligare funktioner. Paketet kan testas i en 30-dagars testversion. Aktivering av tjänsten tillhandahålls i fyra enkla steg med bifogade instruktioner och QR-kod. Denna tjänst från Amaryllo debiteras. Google erbjuder gratis lagringsutrymme 15 GB och du kan ansluta det via appen och ditt Google-konto.

Bermudiska särdrag av

Funktioner:

plus Trådlös IP-säkerhetskamera med IR Night Vision
plus Ansiktsavkänning och spårning av den upptäckta personen
plus PIR-sensor och 2x ljud med tvåvägs ljudöverföring
plus Användning av microSD-kort upp till 32 GB
plus Rörelsedetektering och spårning av detekterade objekt inom 12 m
plus Skickar meddelanden om störningar på din mobiltelefon

Specifikationer:

Bildsensor 1 / 2,7 "CMOS
Upplösning: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digital zoom: 4x
Kameravinkel genom att rotera kameran: 360 °
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Minne: microSD-kort upp till 32 GB
Videosäkerhet: 256-bitars kryptering
Nätverksprotokoll: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Inbyggd mikrofon: Ja
Ansiktsavkänning: ja (spårning av upptäckta personer + ansiktsdatabas)
Rörelsesensor: PIR-rörelsesensor
Ljudsensor: 2x ljudsensor
Ljud: inbyggd tvåvägsmikrofon
Skicka meddelanden till enheten, meddelande och bilder: Ja
IR nattsyn: 8x IR LED
Ström: 2A / 5V strömförsörjning med USB-anslutning
Sekundär strömförsörjning: anslutning via POWERBANK
Operativsystem: iOS 7 och senare, Android 4.1 och senare
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Mått: 90x90x100 mm
Arbetstemperatur: 0-35 ° C
Vikt: 250 gram


Innehåll:

1x hem-IP-säkerhetskamera
1x Micro USB-kabel
1x nätadapter
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu