Om oss

Företag

Cool-mania är en av de största Internetåterförsäljare av LED Party-produkter och elektroniska prylar. Cool-mania grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Slovakien (centrala Europa). Vår affärsfilosofi är enkel: ge konsumenter och företag vad de vill, när de vill ha det. Vi slutar aldrig förbättra vår verksamhet i världsklass genom att sätta våra kunder - och deras behov - först.

cool mania team
 

Media Leaders LLC. har ett internationellt erkänt certifikat för kvalitetsledningssystem​ ISO 9001:2015

SO-certifikat media leaders

Produkter

Vi erbjuder våra kunder hundratals produkter, och vår lista över produktkategorier och produktutbud växer varje dag. Cool-mania-kunder vet att de får de bästa priserna och exklusiva erbjudanden på ett stort utbud av produkter som. Led, prylar, presenter, bil, spion, mode och många fler. Dessutom erbjuder vi andra heta produkter som LED-t-shirts, Glow El-ledningar och så vidare.

Våra bra relationer med alla större leverantörer innebär att våra kunder alltid hittar specialerbjudanden på heta produkter från varje produktsektion. Och för att hjälpa våra kunder att välja rätt produkter gör vi det enkelt att hitta tillgänglighet, priser, recensioner och betyg.


Service

På Cool-mania har vårt fokus alltid varit att hjälpa kunder att spara tid och pengar. Det är därför vi har investerat i att bygga en webbplats som gör att de kan hantera sina konton säkert utan ingripande. Det är den bemyndigande, 24/7 självbetjäningsmetoden som säkerställer att vi håller våra kunder nöjda och våra priser konkurrenskraftiga .

cool mania adress

cool mania lagra affär cool mania e-butik cool mania