Grossist

Grossist

Om du vill köpa varor från vår butik till grossistpriser måste du vara registrerad i vår e-butik. Logga in enkelt direkt på den här länken - www.cool-mania.se/user/registration .

Det är nödvändigt att kontakta oss via e-post [email protected] för att komma överens om villkoren för grossistsamarbete (miniumkvantitet, orderperiod, mängd grossistrabatt etc.).
När vi har aktiverat ditt grossistkonto kommer du att ha tillgång till grossistpriser, det innebär att det totala priset för din beställning automatiskt kommer att sänkas, beroende på hur mycket avtalad grossistrabatt.

Äger du e-butik eller butik?

Om du äger en klassisk butik eller e-butik och vill utöka ditt sortiment med produkter från vårt erbjudande, vänligen kontakta oss via e-post till [email protected] . Förutom det stora utbudet av produkter kan vi garantera korta leveranstider, expertråd när du köper en professionell strategi.

Vill du skriva en artikel eller recension om oss och få ekonomiska fördelar?

Är du intresserad av våra produkter? Är du journalist, redaktör eller har du en personlig blogg eller är du aktiv på internetforum? Om du vill skriva en artikel om vårt sortiment eller vår butik, eller marknadsföra utvalda produkter , kommer vi att tillhandahålla allt nödvändigt PR-material (foton, artiklar, etc.). Du kommer att belönas av den överenskomna ekonomiska budgeten.

Om du är intresserad, kontakta oss via e-post [email protected] .

Äger du webbplats och vill ha extra inkomst?

Äger du en webbplats och vill du stödja oss genom att visa våra flashbanners eller annat reklammaterial på din webbplats? Skriv bara om det annonsutrymme du kan erbjuda så kommer vi säkert att kontakta dig och förhandla om villkor.

Vi skulle vara glada om vi kunde utbyta webbadresslänkar, ikoner eller banners med tematiskt liknande webbplatser.

För ytterligare information du kan behöva, vänligen kontakta oss via e-post [email protected] . eller telefon: + 421907211712.

 

Företagsadress och faktureringsinformation:

Media Leaders LLC
Dlha 4
974 05 Banska Bystrica
Slovakia

Företags-ID: 46406999
Moms-ID: SK202 336 8787