Whiskykaraff och glas på träställ - Whiskykristall Globe-kit + 2 glas och 9 stenar

Kod: 11-458
1 548 kr Pris exkl. MOMS: 1 290 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Whiskykaraff och glas på träställ som en jordglob - Lyxig whiskykristall som present + 2 glas och 9 stenar​ i en sammetspåse.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Whiskykaraff och glas på träställ som en jordglob - Lyxig whiskykristallsats som present + 2 glas och 9 stenar​ i sammetspåse. Tillbehör som gör att servera whisky eller bourbon till en upplevelse! Setet innehåller även en tratt i rostfritt stål och istång . Med en vacker uppsättning karaffer och en harmonisk uppsättning klotkoppar kommer du att berika varje rum. Till skillnad från vanliga karaffer är setet ett handgjort konstverk. Det handblåsta glaset innehåller en världskarta med ett skepp inuti.

Kopparna är placerade på en specialdesignad piedestal i trä. Detta set ser bra ut även när det är fullt, men även när det är tomt. Whiskysetet är inte bara för visning, det är tillräckligt stort för 850 ml av din favoritdryck och kommer med två glas och en karaffpropp som ger en lufttät förslutning. Tack vare sin vackra design kommer detta set att vara en bra present till nästan alla som gillar en drink, och kommer att vara ett bra presenttips oavsett om du är man eller kvinna på alla hjärtans dag, jul eller födelsedag.

Whiskyset - Lyxig glasklot + glas + isstenar + tång och tillbehör

globe whisky karaffer - whiskyset glas

Tillbehör som gör att servera whisky eller bourbon till en upplevelse! Setet innehåller en glaskaraff, 2 glas whiskyglas, en rostfri tratt, en karaffpropp, istång och 9 bitar isstenar i en sammetsficka. Karaffen och glasen är gjorda av kristallklart, lätt, härdat glas . Den eleganta svarta fickan innehåller 9 stycken isstenar och tång för hantering av stenar. En liten tratt i rostfritt stål hjälper till att fylla på din favoritdryck i karaffen. Med en kapacitet på 850 ml och en kristallklar glaskonstruktion är det det perfekta sättet att förvara och servera din favoritdryck. Tack vare sin vackra design kommer detta set att vara en bra present till alla som gillar en drink och förbereder en fantastisk atmosfär under en fest eller ett möte, eller bara för att koppla av.

Whiskykaraffer - Överraska din familj och förvåna dina vänner med detta lyxiga whiskyset

klot karaff set för drinkar whisky rom bourbon

Bra presenttips till alla hjärtans dag, jul eller födelsedag.

whiskykaraff + glasögon presentset klotdesign

Snyggt och elegant set - ett tillbehör för varje hem, kontor, hemmabar eller stuga

glaskaraffset för whisky med tillbehör klot

Specifikationer:
Volym: 850ml
Material: glas, trä
Mått: 26 x 23,5 x 23,5 cm
Karaffens mått: 10 x 10 x 27 cm
Vikt: 1,4 kg
Paket innehåll:
1x Karaff
2x kopp
1x istång
1x ficka
9x isstenar
1x tratt i rostfritt stål
1x Glaspropp för karaff

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (1)

99%
99%
Lukáš

Alkoholflaska med glas

Kvalitetsdesign
Vacker design
Priset

Vackert alkoholset med glas. Jag har en monter med dyr alkohol hemma och jag ville ha en originalkaraff till den. jag rekomenderar

Översatt från: sk