Sockervaddsmaskin - Nostalgia RETRO-godismaskin

Kod: 11-544
708 kr 540 kr Pris exkl. MOMS: 450 kr
utsåld Tyvärr, men denna produkt är slutsåld. Denna produkt är inte längre tillgänglig.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank

Sockervaddsmaskin - Nostalgia RETRO candy floss maskin hemma. Med sockervaddsmaskinen kan du njuta av sockervadd som på en nöjespark.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Sockervaddsmaskin - Nostalgia RETRO candy floss maskin hemma. Med sockervaddsgodismaskinen kan du njuta av sockervadd som på en nöjespark eller annan fest. Med en kompakt maskin som har en nostalgisk retrodesign och är väldigt lätt att använda , kan du göra sockervadd i bekvämligheten av ditt hem. Denna oumbärliga sockervaddsmaskin kommer att vara det bästa blickfånget på barns födelsedagar och sommarfester.

Sockervaddsmaskin för hemmet i retrodesign - sockervaddsmaskin

Sockervadd kostar inte mycket att göra, men det är mer värdefullt för dina barn än du tror. Barn tycker om det när de besöker djurparken, nöjesparkerna eller festivalen. Om du vill göra familjefiranden eller barnfödelsedagsfest roligare med sockervadd, skaffa denna sockervaddsmaskin för ditt hem.

sockergodismaskin bomull retrostil

Retro design för sockervaddstillverkare

Förutom möjligheten att förbereda sockervadd, kommer tillverkaren att imponera på dig vid första anblicken med sitt utseende, som om det hade återvänt från 50-talet. Du kan använda den för att göra sockervadd både av strösocker och av olika godisar. Detta kommer att ge dig färgglada, glada sockervadd. Dessutom är produktion roligt och du kommer att göra barn nöjda med det.

sockervadd maskin

Enkel produktion av bomullsull

Sockervaddsmaskinen är mycket enkel att använda. Tillsätt bara socker, sätt på maskinen och efter att sockerfibrerna har bildats lindar du dem runt träpinnarna. Om du vill ha sockervadd färgad, tillsätt bara några droppar matfärg.

sockervadd maskin retro design

Enkel rengöring och förvaring

Maskinen är mycket kompakt och kan tas isär , så den är lätt att rengöra och tar minimalt med plats. En sockermätkopp ingår i paketet. Om du vill göra sockervadd på några minuter och glädja dina barn, kommer sockervaddsmaskinen säkert att överraska dig positivt.

Specifikation:

  • Den är lätt att rengöra
  • Levereras med en EU-adapter
  • Material: ABS
  • Mått: Ø 31 x 25 cm
  • Vikt: 1,17 kg

Paket innehåll:
1x sockervaddsmaskin

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu