Självrörande mugg - automatisk blandning av kaffekopp (magnetisk)

Kod: 11-388
312 kr 180 kr Pris exkl. MOMS: 150 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Självrörande mugg - automatisk blandning av kaffekopp (magnetisk) som arbetar med batterier, tillverkad av rostfritt stål, hållbar och säker att använda.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Självrörande mugg - automatisk blandning av kaffekopp (magnetisk) som arbetar med batterier, tillverkad av rostfritt stål, hållbar och säker att använda, enkel att använda och underhålla. Reser du ofta? Vill du njuta av din favoritdrink någonstans? Gör bara kaffe eller te - tillsätt socker och du behöver inte en tesked för att röra om. Oavsett om din drink är för varm eller om du inte har en sked till hands - tryck bara på knappen på muggen för att blanda din drink.

Den automatiska blandningskoppen gör det lättare för dig att dricka någon dryck. Passar även hemma eller i stugan, inomhus och utomhus. Det perfekta presenttipset för alla . En härlig mugg med automatisk blandning för kaffeälskare eller för dem som fortfarande har bråttom och fortfarande har fullt upp. Denna kaffemugg kommer definitivt att spara tid och ansträngning.

Den självrörande muggen blandar omedelbart din favoritdryck utan problem.

automatisk magnetisk mugg självblandande mugg för kaffe


Du kommer definitivt att uppskatta det enkla men snygga utseendet. Du kan också lägga ett lock på muggen (ingår) så att du alltid kan njuta av varmt kaffe. Locket förhindrar också att dina drycker rinner ut. Även om det är en varm eller kall dryck, är den här muggen gjord just för den. Njut av din mjölk, chokladdrycker och fruktjuicer eller snabbsoppa med denna mugg och låt den blanda för dig. Kaffekoppen i rostfritt stål kan användas som en vanlig drickkopp om du inte behöver blanda funktionen. Det är också lätt att tvätta, men använd inte diskmaskinen eller rengör inte genom att helt doppa ner i vatten.

Rörande mugg perfekt för älskare av drycker - te, kaffe, mjölk, kakaodryck, varm choklad, snabbsoppa.

självrörande mugg - blandmugg

Även om denna mugg ser bra ut på alla hyllor på köksbänken eller soffbordet, är dess huvudroll att göra arbetet enklare. Detta kökstillbehör fungerar mer än en typisk kaffemugg med självblandning och fungerar enkelt och bekvämt. Tryck helt enkelt på den självblandande knappen på muggen och propellern längst ner och snurrar ihop ingredienserna till skummet. Gillar du inte kallt kaffe? Inga problem, den här koppen är av rostfritt stål och håller temperaturen på drycken länge även på vintern.

Funktioner:

Självblandande kopp, 2x AAA-batterier räcker
Behöver inte en blandningssked
Hållbar och säker att använda
Den innehåller ett lufttätt lock med ett litet hål för att dricka
Endast handtvätt, inte lämplig för diskmaskin eller mikrovågsugn
Lätt att städa. Fyll bara på diskmedel och vatten och tryck sedan på knappen

Tekniska specifikationer:

Material: ABS, rostfri metall (säkert matmaterial)
Mått: 12 x Ø 9 cm
Vikt: 235 g
Volym: 350 ml
Batterier: 2xAAA (ingår ej)

Paket innehåll:

1 x självblandande kopp

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu