Mobilhållare i bilen - Automatisk Qi trådlös + infraröd sensor och 360 ° vridbar pad

Kod: 71-021
708 kr Pris exkl. MOMS: 590 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Biltelefonhållare - automatisk Qi trådlös + infraröd sensor och 360 ° vridbar pad. Smart telefonhållare där du säkert kan placera din mobil.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Biltelefonhållare - automatisk Qi trådlös + infraröd sensor och 360 ° vridbar pad. Smart telefonhållare där du säkert kan placera din mobil. Denna hållare för trådlös telefonladdning stöder Qi-snabbladdningsteknik designad speciellt för den nya generationen Smartphone-användare. Anslut bara den medföljande USB-kabeln av typ C i laddningsporten på bilhållaren (längst ner på hållaren) så hålls armarna automatiskt och de kommer att ta tag i mobiltelefonen ordentligt. Efter att enheten (telefonen) har placerats på laddningsytan startar omedelbar laddning. Automatisk infraröd skanningsteknik gör att du enkelt kan sätta in din smartphone i hållaren med en handrörelse och låta den laddas.

Automatisk hållare för mobiltelefon i bilen

Biltelefonhållare

Många bilar har nu inbyggda USB-portar, vilket gör laddning av bil tillgänglig, men en sådan lösning kanske inte är perfekt eftersom laddningen ofta är långsam och besvärlig. Det är därför det är så viktigt att lägga till en hållare för trådlös billaddning eftersom den kan erbjuda effektiv och bekväm laddning. Denna hållare för trådlös laddning av mobiltelefoner i bilen är en universell lösning för smartphones och är utformad för att på ett säkert sätt förbättra körupplevelsen. Använd bara teleskoparmens räckvidd, kraft och stabilitet för att hitta den perfekta positionen för din smartphone.

Mobilhållare - Automatisk XMount

För många bilägare är en telefonhållare i en bil ett viktigt tillbehör för säker körning och bekväm körning. En bilhållare av hög kvalitet hjälper dig att förbättra din körupplevelse och göra den mer bekväm. Denna automatiska bilhållare är dock mycket mer än bara en grundläggande telefonhållare. Denna automatiska bilhållare för trådlös laddning av mobiltelefoner, kombinerar fantastisk design och kraftfulla funktioner . Det tar att köra bilen till en annan nivå. Du behöver inte spendera tid på att justera hållaren och placera telefonen manuellt. Du kan börja ladda om en sekund och fokusera på körning.

Smart telefonhållare med laddare - LEXUMA XGERM

Smart telefonhållare

Qi trådlös laddningsfunktion är utformad speciellt för den nya generationen Smartphone-användare. Du kan börja ladda om en sekund och fokusera på körning. Bilens temperatur på sommaren kan vara upp till 60 grader. Även vid höga temperaturer kommer vår Xmount fortfarande att fästas på instrumentbrädan med en tätt passande polypropenplatta . Denna PP-pad kan hålla fast vid instrumentbrädan även vid mycket hög fordons temperatur, och tack vare den kommer Xmount att fästas ordentligt även vid höga temperaturer.

Bilhållare med trådlös laddning

mobilhållare

Den trådlösa laddaren i bilen är en av de mest sålda biltillbehören i USA och Europa. Med den senaste tekniken som snabbt Qi-laddningsområde , infraröd sensor och en kraftfull telefonhållare är den här automatiska bilhållaren ett viktigt tillbehör för dina bilar. Du kommer att kunna njuta av den mest bekväma körupplevelsen du någonsin har upplevt. Det är värt att notera att hållarens hållarmar automatiskt kan upptäcka storleken på din telefon och justera armarnas bredd för att hålla telefonen. Hållarmarna kan hålla fast telefoner av alla storlekar som finns tillgängliga på marknaden.

3 i 1-lösning - multifunktionell hållare

Fäst mobiltelefonhållare på vindrutan, instrumentbrädan eller ventilationen - med Qi-snabbladdning

bilhållare infraröd sensor

360-graders rotation

Full 360-graders rotation ger dig den bästa betraktningsvinkeln

360 graders rotation av bilhållaren

Infraröd sensor

Automatisk infraröd skanningsteknik gör att du enkelt kan sätta in din smartphone i hållaren med en handrörelse och låta den laddas.

infraröd sensor - trådlös hållare för smartphone

Bekväm hantering

Du kan kontrollera Google Map, inkommande samtal och meddelanden på ett enklare sätt

bilhållare för automatisk mobiltelefon

Kompatibilitet

Hållaren är kompatibel med olika typer av ventilationsöppningar (ventilation)

mobiltelefonhållare för luftventiler - kompatibilitet

Tillverkad av överlägsna material och med toppteknologi

trådlös hållare i bilen

Trådlös billaddare:
1. Öppna / stänga hållarmarna med automatisk infraröd sensorteknik - smarttelefonen laddas automatiskt när den placeras i hållaren
2. Peksknapp för enkel bortkoppling av smarttelefonen från hållaren med ett finger - garanterar komfort och säker körning
3. Fungerar med alla smartphones med Qi trådlös laddning
4. Bred kompatibilitet - passar de flesta mobiltelefoner
5. Stabil anslutning - PP (polypropen) dyna är anpassad för säker fastsättning. Även när fordonets temperatur är hög faller inte Xmount-hållaren lätt.
6. Indikatorer: Röd LED-lampa - Standby, Blå LED-lampa - Laddning

Specifikationer:

Svart färg
USB-port: USB-TYP C
Certifiering: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Effekt: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Stöder Qi-laddning / infraröd sensor / 360 graders rotation
Utgång: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Mått: 126 x 70 x 21 mm
Vikt: 100 g

Paket innehåll:

1x biltelefonhållare
1x Sugkopp 360 ° vridbar hållare för instrumentbräda / vindruta
1x bilventilationshållare (luftventiler)
1x USB-kabel typ C

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu