Kostym - Iron Man

Kod: 91-002
708 kr Pris exkl. MOMS: 590 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Kostym - Iron Man - vår helt nya morfdräkt är den bästa Iron Man-kostym som du kan köpa. Förvandla dig till världens största hjälte som Tony Stark

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Kostym - Iron Man - vår helt nya morfdräkt är den bästa Iron Man-kostym som du kan köpa. Förvandla dig till världens största hjälte som Tony Stark. Och för första gången i historien låter den här Licensierade Iron Man-kostymen dig skjuta för hand. Carnival Morph Costumes som är bäst för Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival är den rätta investeringen för dig om du vill vara uppmärksam och vara särskilt cool. Lämplig som en speciell present till nära och kära. Dräkter kan köpas online i vår e-butik. Och gör dig redo för många foton och videor eftersom du kommer att vara i centrum.

Ironman kostym

Kostymkarneval - dubbla sömmar runt insidan av dräkten garanterar lång livslängd, medan två blixtlås möjliggör snabb och enkel morfering och demorfering. Speciell kombination av material garanterar större dragningskraft och 13% spandex (elastan) garanterar inte bara bra design utan även en bekväm bärning.

Dräkter designades noggrant av vår hemliga elastanmix, vilket innebär att vår kostym passar dig bättre, håller längre och ger dig roliga timmar. Med så många fantastiska mönster kan du Morph till dina favoritsuperhjältar, fantastiska djur och läskiga Halloween-monster.

För mer information:

Mer kul, mer action, fler vänner, fler historier och upplevelser
Tillverkad av högkvalitativa material för maximal komfort och hållbarhet.

morph carnival kostymer bordsstorlekar

Morph-kostym passar inte lika bra som vanliga kläder! Titta noga på vårt storlekstabell för att vara säker på att du väljer rätt storlek. Valet av morfdräkt baseras på höjden, så oroa dig inte om du har en större eller mindre klädstorlek.

Produktdiskussion (1)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Fil

Kostymstorlek

Filip Daniel svara

Hej, jag vill fråga om storleken. Jag är 190 cm lång, så jag är inte säker på om XL-storleken fortfarande passar mig? Tack

Översatt från: cs
Cool Mania

Kostym - Iron Man

Mario Bruchanik svara

Hej, ja enligt tabellen ska det passa dig.

Översatt från: cs
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu