Apansiktsmask (från apornas planet) - för barn och vuxna för Halloween eller karneval

Kod: 88-285
348 kr Pris exkl. MOMS: 290 kr
utsåld Tyvärr, men denna produkt är slutsåld. Denna produkt är inte längre tillgänglig.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank

Monkey from the Planet of the Apes ansiktsmask - för barn och vuxna till Halloween eller karneval. Barn- och vuxendräkt (mask) Apa från apornas planet tillverkad av 100 % naturlig latex.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Apansiktsmask (från Apornas planet) - för barn och vuxna till Halloween eller karneval. Barn- och vuxendräkt (mask) Apa från apornas planet gjord av 100% naturlig latex, som är miljövänlig och giftfri. Att se och andas genom munnen och näsan på masken är bekvämt och andas.

barnmaskapa från apornas planet

Halloweenmasker för pojkar/flickor (barn) eller vuxna

Masken Monkey from the Planet of the Apes är en fascinerande pjäs för fans av denna ikoniska filmserie. Den är gjord med fantastiska detaljer som fångar signaturdragen hos apans Planet of the Apes, inklusive dess framträdande ögon och uttryck. Denna latexmask i form av en apa från Apornas planet är därför ett helt idealiskt och originellt val för Halloween, karneval, maskeradbal, olika fester, födelsedagsfester och andra. Våra masker som Monkey from the Planet of the Apes sticker ut bäst på Halloween, karneval, disco, på en klubb, på en fest eller festival, de är rätt investering för dig om du vill imponera och speciellt vara cool.

Halloween apa mask från planeten av aporna

Karnevalsmasker - Latex karnevalsmasker för barn och vuxna

Passar även som en originalpresent till nära och kära. Du kan köpa masker online i vår e-butik. Och gör dig redo för en massa foton och videor där du kommer att stå i centrum för uppmärksamheten. Den speciella blandningen av naturliga latexmaterial garanterar iögonfallande och inte bara ett fantastiskt snitt, utan också ett bekvämt slitage. Karnevalskostymer (masker) de var noggrant designade och med många fantastiska mönster kan du förvandlas till din favoritsuperhjälte eller läskiga filmmonster.

Apa från apornas planet karnevalsmask

Paket innehåll:

1x Monkey from the Planet of the Apes mask

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu