Ytterligare LED-ljuslist 1,5 m för Twinkly Line - 100 st RGB

Kod: 78-035
588 kr 468 kr Pris exkl. MOMS: 390 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Ytterligare LED-ljusremsa 1,5 m för Twinkly Line - 100 st RGB - används för att förlänga LED-ljusremsan - självhäftande baksida.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Ytterligare LED-ljusremsa 1,5 m för Twinkly Line - 100 st RGB - används för att förlänga LED-ljusremsan - självhäftande baksida. Det finns en 3M-klistermärke på remsans baksida för enkel installation och fastsättning var som helst. Detta paket innehåller en 1,5 meter extra ljusremsa , som enkelt kan anslutas till huvud Twinkly Line med en styrenhet med hjälp av en inbyggd kontakt. Twinkly Line LED-remsa med kontroller kan köpas i vår e-butik. Skapa din egen önskade längd på den totala remsan / belysningen. Du kan ansluta flera ljusremsor i rad.

twinkly kontakt

Enheterna kommunicerar trådlöst med varandra via Wi-Fi och Bluetooth . Du kan para ihop och styra 10 Twinkly-belysningsenheter på en gång, eller 4000 lysdioder , med samma visande ljusmotiv och mönster. Du kan skapa dina egna fantastiska animationer som fyller och lyser upp hela rummet. Lamporna är konstruerade för inomhusbruk - IP20-skydd . Remsan är 1,5 meter lång och har 100 RGB LED-lampor.

twinkly rgb-remsa

LED-dekorativ remsa 1,5M - TWINKLY LINE (100 st ljus)

LED-remsor lyser blinkande

Ljusremsan består av 100 LED-lampor som passar alla dekorationer. Den   RGB-diod innebär att LED- lampor kan skapa en RGB-ljusskugga på 16 miljoner färger . Du kan justera ljusintensiteten och den exakta färgen från färgskalan. Denna specialutgåva inkluderar smart hemintegration med Google Assistant och Amazon Alexa.

LED-remsor upplysta via programmerbar app

Din dekoration kan skapas från flera enheter och olika former . Vill du ha en lätt kedja på väggen, en färgad ram och en LED-sparkler på fönstren och ett stort julgran mitt i rummet? Inget problem! Skapa din egen scen och kontrollera den på en gång med ett gemensamt belysningstema.

Vacker ljuddekoration - sätt ihop dina egna färger, animationer och motiv av LED-lampor för flera LED-enheter

Universal LED-ljusprydnad som styrs via en mobilapplikation för Android och iOS

twinkly ledde remsa

Den sofistikerade mobilappen kopplar ihop din smartphone med enheten och du kan styra den omedelbart. Applikationen själv kartlägger lampornas layout och du kan sedan enkelt ställa in en annan färg för varje lampa eller grupp av lampor separat. Kontrollen är väldigt enkel, snabb och intuitiv . I applikationen kan du välja mellan standardmönster, ladda ner nya mönster från Internet från onlinegalleriet eller skapa egna teman och spara dem.

twinkly mobilapplikation

Du kan också styra ljusintensitet, förändringshastighet, färg, nyans, ljusstyrka, rotation, blandning och mer. Timerfunktionen gör det möjligt att ställa in ljuset för att slå på och av automatiskt enligt ett tidsschema. Med spellistfunktionen kan du ställa in olika typer av teman i kronologisk ordning och automatiskt ändra dem enligt inställningarna

twinkly ansökankontroll av lampor via mobiltelefonwifi led strip

Med den valfria USB-enheten MUSIC DONGLE svarar ditt Cristmas-träd på musiken som spelas i rummet, ljuset ändras och växlar till musikens rytm enligt de inställda parametrarna. Det finns ett antal mönster och teman tillgängliga för att välja "display by music", som kan redigeras och ställas in efter dina behov. De ändrade lamporna i musikens rytm, eftersom den grafiska equalizern dansar omedelbart vid varje fest. USB-enhet MUSIK är en extra produkt, det är nödvändigt att köpa den i vår e-butik.

twinkly musik

En unik LED som har alla ljusa regnbågsfärger

ledad ljusremsawifi ledde lampor

Funktioner:

plus 100 lysdioder
plus Inbyggd anslutningskontakt
plus 3M klistermärke på baksidan
plus RGB-ljus - skala 16 mil. färger
plus Universell användning
plus Längd 1,5 meter


Specifikation:

Modell: TWL100ADP-B
Antal dioder: 100
Hållbarhet: IP20
Anslutning: inbyggd kontakt i båda ändar
Strip längd: 1,5 meter
LED-typ: RGB
Kabel: svart
Ingångsspänning: 240V
Utgångsspänning: 24V / 1A
Glödlampans livslängd: över 30 000 timmar


Paket innehåll:

1x Extra LED-ljusremsa 1,5 meter med 100 dioder
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu