Twinkly Squares - LED programmerbar fyrkant 6x (20x20cm) - RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-084
2 868 kr 1 908 kr Pris exkl. MOMS: 1 590 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Twinkly Squares - LED programmerbar fyrkant 6x (20x20cm) 8x8=64 pixlar - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi med APP-kontroll.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Twinkly Squares - LED programmerbar kvadrat 6x (20x20cm) 8x8=64 pixlar - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi med APP-kontroll. Denna revolutionerande LED-ljusruta ger en unik belysningsdekoration till våra hem med den modernaste tekniken. Lamporna styrs via en mobilapp som är kompatibel med både Android och iOS. Detta paket innehåller en kontrollenhet - Wi-Fi/Bluetooth-anslutning och kontroll och 6 ljusa rutor, var och en som mäter 20x20cm. Det finns 64 LED-lampor 8x8 pixlar på någon fyrkant. Justerbara RGB-ljus II. generation av Twinkly Squares.

Design LED-ljus fyrkantig på väggen färgad RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 st LEDs

programmerbar fyrkant - blinkande rutor 6 st

Enheterna kommunicerar med varandra trådlöst via Wi-Fi och Bluetooth . Du kan para ihop och styra 10 Twinkly-belysningsenheter samtidigt, eller 4000 lysdioder , med samma visningsljusmotiv och mönster. Du kan skapa dina egna fantastiska animationer som fyller och lyser upp hela rummet. Listen är designad för inomhusbruk - IP20-skydd .

LED-ljus dekorativa rutor - TWINKLY SQUARES (64 lampor på en ruta)

LED-ljusrutor - blinkande rutor

Ljusremsan består av 64 stycken LED-lampor som passar för alla dekorationer. RGB-dioden innebär att LED- ljus kan göra en RGB-ljusskärm med 16 miljoner färger . Du kan justera ljusintensiteten och den exakta färgen från färgskalan. Den här specialutgåvan inkluderar integrering av smarta hem med Google Assistant och Amazon Alexa.

Vacker ljusdekoration - ställ ihop dina egna färger, animationer och teman för LED-lampor för flera LED-enheter

upplyst dekoration för lägenheten - led lysande kvadrat

Din dekoration kan skapas från flera enheter och olika former . Vill du ha en ljuskedja på väggen, en färgad ram och ett LED tomtebloss på fönstren och en stor julgran mitt i rummet? Inget problem! Skapa din egen scen och styr den på en gång med ett gemensamt ljustema.

väggdekoration - led ljus fyrkantig

Den sofistikerade mobilapplikationen kopplar ihop din smartphone med enheten och du kan styra den direkt. Applikationen i sig kartlägger lampornas layout och du kan sedan enkelt ställa in en annan färg för varje glödlampa eller grupp av glödlampor separat. Styrningen är mycket enkel, snabb och intuitiv . I applikationen kan du välja mellan standardmönster, ladda ner nya mönster från Internet från onlinegalleriet eller skapa dina egna teman och spara dem.

upplyst led smart square - på väggen

Universal LED-ljusprydnad styrs via en mobilapplikation för Android och iOS

mobilapplikation - glimtvis

Du kan också kontrollera ljusintensitet, förändringshastighet, färg, nyans, ljusstyrka, rotation, blandning och mer. Timerfunktionen låter dig ställa in ljuset så att det tänds och släcks automatiskt enligt ett tidsschema. Spellistfunktionen låter dig ställa in olika typer av teman i kronologisk ordning och automatiskt ändra dem enligt inställningarna

blinkande appljusstyrningsapplikation via mobiltelefonwifi led fyrkant

Med den valfria USB-enheten MUSIC DONGLE kommer din ljusdekoration att reagera på musiken som spelas i rummet, ljuset ändras och växlar till musikens rytm , enligt de inställda parametrarna. Det finns ett antal mönster och teman tillgängliga för att välja "visa efter musik", som kan redigeras och ställas in för att passa dina behov. De växlande ljusen i musikens rytm, eftersom den grafiska equalizern dansar direkt vid varje fest. USB-enhet MUSIC är en tilläggsprodukt, det är nödvändigt att köpa den i vår e-butik.

twinkly music - USB-enhetsdongel

Funktioner:

plus 64 lysdioder på en ruta
plus Styrning via mobilapplikation
plus Wi-Fi och Bluetooth-anslutning
plus RGB-ljus - skala 16 mil. färger
plus Universell användning
plus 6 LED-rutor i förpackningen


Specifikation:

Modell: TWQ064STW-07-BEU
Antal dioder: 64 per kvadrat
Hållbarhet: IP20
Anslutning: Wi-Fi, Bluetooth
Mått på den upplysta delen: 20x20cm
LED-typ: RGB
Lampans livslängd: över 30 000 timmar


Paket innehåll:

6x LED-ljusfyrkant med 64 dioder
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu