LED-träd med smarta lampor 2,1m för jul - Twinkly - 660 st RGB + BT + WiFi

Kod: 78-083
8 280 kr 7 800 kr Pris exkl. MOMS: 6 500 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

LED-träd med smarta ljus för julhöjd 2,1 m och diameter 1,4 m - Twinkly - 660 st RGB + Bluetooth + WiFi.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

LED-träd med smarta ljus för julhöjd 2,1 m och diameter 1,4 m - Twinkly - 660 st RGB + Bluetooth + WiFi (styrs via mobiltelefon). Träd med ljusstyrning via app i mobil. Dessa revolutionerande LED-trädlampor ger unik ljusdekoration till våra hem med den senaste tekniken. LED- trädljus styrs via en mobilapplikation som är kompatibel med Android och iOS . Det konstgjorda trädet har 660 LED-färgdioder, trädets totala höjd är 2,1 meter och den nedre diametern är 1,4 meter.

RGB-färgad LED Smart tree - styrning av färglägen via app direkt till smart telefon

julgran med ljusjulgran led med smarta lamporjulgran LED smart via mobiltelefon

Enheterna kommunicerar med varandra trådlöst via Wi-Fi och Bluetooth . Du kan para ihop och styra 10 Twinkly-belysningsenheter på en gång, eller 4000 lysdioder , med samma visningsljusmotiv och mönster. Du kan skapa dina egna fantastiska animationer som fyller och lyser upp hela rummet. Lamporna är designade för inomhusbruk - IP20-skydd .

Träd med ljus - smart LED julgran TWINKLY - 660st

led tree christmas twinkly mobilapp kontroll

LED julgran med en höjd på 2,1 m och en diameter på 1,4 m - TWINKLY lampor - 660 st

blinkande trädbelysning

Det konstgjorda trädet har totalt 66 0 stycken LED-lampor . Kabeln är svart och grön - för att smälta samman med trädet. RGB-dioden innebär att LED- ljus kan göra en RGB-ljusskärm med 16 miljoner färger . Du kan justera ljusintensiteten och den exakta färgen från färgskalan. Den här specialutgåvan inkluderar integrering av smarta hem med Google Assistant och Amazon Alexa.

Din dekoration kan skapas från flera enheter och olika former . Vill du ha en ljuskedja på väggen, en färgad ram och ett LED tomtebloss på fönstren och en stor julgran mitt i rummet? Inget problem! Skapa din egen scen och styr den på en gång med ett gemensamt ljustema.

jul smarta glödlampor

LED-ljus - Julgran styrs via en mobilapplikation för Android och iOS

Den sofistikerade mobilapplikationen kopplar ihop din smartphone med enheten och du kan styra den direkt. Applikationen i sig kartlägger lampornas layout och du kan sedan enkelt ställa in en annan färg för varje glödlampa eller grupp av glödlampor separat. Styrningen är mycket enkel, snabb och intuitiv . I applikationen kan du välja mellan standardmönster, ladda ner nya mönster från Internet från onlinegalleriet eller skapa dina egna teman och spara dem.

blinkande mobilapplikation

Du kan också styra ljusintensitet, förändringshastighet, färg, nyans, ljusstyrka, rotation, blandning och mer. Timerfunktionen låter dig ställa in ljuset så att det tänds och släcks automatiskt enligt ett tidsschema. Spellistfunktionen låter dig ställa in olika typer av teman i kronologisk ordning och automatiskt ändra dem enligt inställningarna

blinkande applikationstyrning av ljus via mobiltelefonden vackraste julgranenwifi led strip

Med den valfria USB-enheten MUSIC DONGLE kommer ditt julträd att reagera på musiken som spelas i rummet, ljuset ändras och växlar till musikens rytm , enligt de inställda parametrarna. Det finns ett antal mönster och teman tillgängliga för att välja "visa efter musik", som kan redigeras och ställas in för att passa dina behov. De växlande ljusen i musikens rytm, eftersom den grafiska equalizern dansar direkt vid varje fest. USB-enhet MUSIC är en tilläggsprodukt, det är nödvändigt att köpa den i vår e-butik.

blinkande musik

Funktioner:

plus 660 lysdioder
plus Styrning via mobilapplikation
plus Wi-Fi och Bluetooth-anslutning
plus RGB-ljus
plus Enkel montering och installation - Quick Set


Specifikation:

Modell: TG70P3D93P08
Trädhöjd: 2,1 m
Trädets diameter: 1,4 m
Antal dioder: 660
Motstånd: IP20
Anslutning: Wi-Fi, Bluetooth
Kabel: svart-grön
Inspänning: 240V
Utspänning: 24V / 1,5A
Lampans livslängd: över 30 000 timmar
Fällbar konstruktion och metallstativ


Paket innehåll:

1x julgran med 660 dioder + styrenhet
1x Adapter
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu