Förtända julgransbelysning - LED Twinkly Strings - 100 st (20m) RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-074
1 068 kr Pris exkl. MOMS: 890 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Förbelyst julgransljuskedja - Unika LED Twinkly Strings - 100 st (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi med IP44-skydd.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Förbelyst julgransljuskedja - LED Twinkly Strings - 100 st (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Smart julbelysning - Ljus du kommer att bli kär i. Dessa revolutionerande LED-trädlampor ger unik ljusdekoration till våra hem med den senaste tekniken. LED- trädljus styrs via en mobilapplikation som är kompatibel med Android och iOS .

Enheterna kommunicerar med varandra trådlöst via Wi-Fi och Bluetooth . Du kan para ihop och styra 10 Twinkly-belysningsenheter på en gång, eller 4000 lysdioder , med samma visningsljusmotiv och mönster. Du kan skapa dina egna fantastiska animationer som fyller och lyser upp hela rummet. Lamporna är designade för inomhus- och utomhusbruk - IP44-skydd . Denna storlek - 100 lampor är lämplig för träd upp till 120 cm höga.

Trädljus till jul - LED smarta lampor TWINKLY - 100st

blinkande led trädljus

LED julgran - TWINKLY lampor - 100st

blinkande trädbelysningblinkande julgransbelysning

Twinkly Strings julbelysning består av 100 stycken LED-lampor lämpliga för att dekorera granen. Lysdioden är placerad var 8:e cm på kablarna, som är svart och grön - för att smälta samman med trädet. RGB+W betyder att LED- ljus kan göra en RGB-ljusskärm med 16 miljoner färger . Du kan justera ljusintensiteten och den exakta färgen från färgskalan. Den här specialutgåvan inkluderar integrering av smarta hem med Google Assistant och Amazon Alexa.

Din dekoration kan skapas från flera enheter och olika former . Vill du ha en ljuskedja på väggen, en färgad ram på fönstren och en stor julgran mitt i rummet? Inget problem! Skapa din egen scen och styr den på en gång med ett gemensamt ljustema.

jul smarta glödlampor

LED-ljus till granen styrs via en mobilapplikation för Android och iOS

Den sofistikerade mobilapplikationen kopplar ihop din smartphone med enheten och du kan styra den direkt. Applikationen i sig kartlägger lampornas layout och du kan sedan enkelt ställa in en annan färg för varje glödlampa eller grupp av glödlampor separat. Styrningen är mycket enkel, snabb och intuitiv . I applikationen kan du välja mellan standardmönster, ladda ner nya mönster från Internet från onlinegalleriet eller skapa dina egna teman och spara dem.

blinkande mobilapplikation

Du kan också styra ljusintensitet, förändringshastighet, färg, nyans, ljusstyrka, rotation, blandning och mer. Timerfunktionen låter dig ställa in ljuset så att det tänds och släcks automatiskt enligt ett tidsschema. Spellistfunktionen låter dig ställa in olika typer av teman i kronologisk ordning och automatiskt ändra dem enligt inställningarna.

blinkande applikationstyrning av ljus via mobiltelefonden vackraste julgranenwifi led strip

Med den valfria USB-enheten MUSIC DONGLE kommer din julgran att reagera på musiken som spelas i rummet, ljuset ändras och växlar till musikens rytm , enligt de inställda parametrarna. Det finns ett antal mönster och teman tillgängliga för att välja "visa efter musik", som kan redigeras och ställas in för att passa dina behov. Med MUSIC kan du också njuta av videospel, uppleva en ny dimension när du spelar spel! De växlande ljusen i musikens rytm, då den grafiska equalizern dansar direkt på varje fest. USB-enhet MUSIC är en tilläggsprodukt, det är nödvändigt att köpa den i vår e-butik.

blinkande musik

En unik LED som har alla de ljusa regnbågens färger

led ljuslistwifi led lampor

Funktioner:

plus 100 lysdioder
plus Styrning via mobilapplikation
plus Wi-Fi och Bluetooth-anslutning
plus RGB ljusa färger
plus IP44 skydd


Specifikation:

Antal dioder: 100
Motstånd: IP44
Dioddiameter: 4,3 mm
Anslutning: Wi-Fi, Bluetooth
Ljusavstånd: 8 cm
LED-typ: RGB spridd platt
Kabel: svart-grön
Inspänning: 240V
Utspänning: 24V / 1,5A
Lampans livslängd: över 30 000 timmar


Paket innehåll:

1x LED-lampor för julgran med 100 dioder + kontroller
1x Adapter
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu