Neon bar tecken OPEN - LED glödbräda

Kod: 78-010
1 428 kr Pris exkl. MOMS: 1 190 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Neon bar tecken OPEN - LED-reklam. Neon LED-skyltar perfekt som en glödskylt som lyser upp ditt företag (pub, restaurang) till salu online här.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Neon bar tecken OPEN - LED-reklam. Neon LED-skyltar perfekt som en glödskylt som lyser upp ditt företag (pub, restaurang) till salu online här. Imponerande reklam - perfekt belysta dekorationer för att få uppmärksamhet.

Annonsering - LED-upplyst OPEN-skylt för att markera affärsverksamhet eller som en dekoration, kommer att berika dina lokaler, som verkligen inte kommer att förbises och kommer att locka potentiella kunder. Den snygga neondekorationen, som du vanligtvis hittar i barer och nattklubbar, är nu också tillgänglig för ditt hem eller ditt företag. Klassiska reklambannrar eller affischer håller på att höra till det förflutna, och eftersom de gör en visuell röran märker många av oss inte ens dem längre. Var och en av oss skiljer sig åt med något annat, som för individen, liksom till affärer där det verkligen är nödvändigt. Tack vare LED-glödskylt, skyltar eller logotyper kommer du att lysa upp utrymmet eller locka uppmärksamheten hos alla omkring dig . LED-annonser som kommer att tilltala dig.

Neon bar OEPN-skyltar - ledde glödbrädeskyltar som tänds överallt

Dekorativ logotyp med LED-ljus - som tack vare belysningen sticker ut bland de vanliga reklam- och informationsbannrarna. Deras stora fördel är förmågan att placera dem upprepade gånger vart du vill. De är perfekta för kontor (för att göra omgivningen trevligare), för dina företag (som en effektiv reklam eller affisch) eller för ditt hem (som en modern design). De kommer också att fungera som LED-belysta skyltar för att locka kunden. Dekorativa inskriptioner med LED-ljus levereras direkt på en genomskinlig plastkudde så att du kan placera dem nästan var som helst.

Specifikationer:

Inskription: öppen
Mått - 45x22cm
Strömförsörjning - USB 5V
Strömsladdens längd - ca. 180 cm

Paket innehåll:

1x LED-ljuslogotyp

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (1)

100%
100%
Michael

Neon bar tecken OPEN - LED glödbräda

Bra sätt att marknadsföra mitt företag. Gamla affischer är inte tillräckligt intressanta och jag behövde fånga upp ögonen för nya kunder. Denna skylt var superlätt att installera och den var synlig 24/7 så jag är mycket nöjd.
Bra material
Enkel installation
Jag skulle vilja se fler stilar
Översatt från: en