RGB LED-festglasögon med olika animationer

Kod: 27-029
2 148 kr Pris exkl. MOMS: 1 790 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

RGB LED-partyglasögon med olika animationer - programmerbara LED-showglasögon med 68 pixlar i fullfärg. Du kommer att bli en gående ljusshow.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

RGB LED-partyglasögon med olika animationer - programmerbara LED-showglasögon med 68 pixlar i fullfärg. Om du vill vara centrum för uppmärksamhet och vill utmärka dig överallt, tro bara att dessa glasögon kommer att vara ditt bästa val. Du kan välja mellan det enorma antalet animationer som kommer att visas på dina RGB-glasögon.

Varje dag kan du ändra färganimationen och du kommer fortfarande att ha mycket kul med den. De är det bästa sättet att få uppmärksamhet på fester, konserter eller diskotek. RGB LED-partyglasögon har inte integrerat batteri. För att kunna använda den måste du ansluta en extern laddare som tillbehör.

RGB LED-glasögon är programmerbara glasögon med 68 fullfärgspixlar på framsidan. Lysdioder kan visa olika färger genom att blanda nivåerna av rött, grönt och blått. Samt LED-skärm på datorn eller telefonen. Den integrerade mikrokontrollern Arduino styr färgen på varje pixel för att visa ett brett utbud av färgglada animationer. Även om lysdioder är ljusa utifrån, riktigt ljusa ... är de nästan osynliga från insidan. Du kan ganska enkelt se genom glasögonen.

Varning: när du bär dessa glasögon kommer du att vara i centrum! Det är omöjligt att förbise glasögon och du får omedelbart kontakt med människor. Du kommer att bli en ljusshow och de människor du kommer att stoppa dig för att prata med dig ..

Vad får du? Du får en LED-panel med 68 fullfärgspixlar, kontrollkort, extra "hacker" -kort för att lägga till din egen krets och installationskit som krävs för montering av ram + liten insexnyckel. Du får också en speciell tunn kabel för att ansluta till strömkällan. USB-kabeln är mycket tunn för optimal bärbarhet.

RGB LED-glasögon

RGB-glasögon är exklusivt tillverkade av noggrant designade kretskort. Typiskt är kretskortet (kretskort) gömt i det slutna utrymmet, men vi använde 3D-modellering och exakta tillverkningstekniker för att skapa en pusselstruktur som är mycket stark. De är vikta och vikta ut precis som nuvarande solglasögon. Alla elektroniska komponenter är exponerade. Vi rekommenderar att du är försiktig så att du inte faller direkt ner på marken och i vattnet.

Satsen med RGB-glasögon levereras med elektroniska komponenter, helt monterade, men kräver viss mekanisk installation (utan lödning). Du måste sätta ihop flera bitar (det är ganska kul och det tar cirka 15 minuter), installera de åtta skruvarna och anslut kabeln. Förpackningen levereras med insexnyckel, du behöver också en liten stjärnskruvmejsel, liten tång eller pincett och säkerhetstråd eller lim.

Kraftkälla. Till skillnad från enfärgade LED Matrix-glasögon har RGB-glasögonen integrerat batteri. Kräver mycket mer energi, så vi bestämde oss för att inkludera tunn USB-strömkabel som kan anslutas till ett stort antal bärbara USB-uppladdningsbara batterier (du kan köpa i vår e-butik som tillval).

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu