Smart fitness-T-shirt med navigering - Bluetooth (iOS, Android)

Kod: 11-284
1 068 kr Pris exkl. MOMS: 890 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Smart fitness-T-shirt med navigering - Bluetooth (iOS, Android) som hjälper dig att uppnå dina träningsmål snabbare än någonsin tidigare.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Smart fitness-T-shirt med navigering - Bluetooth (iOS, Android) som hjälper dig att uppnå dina träningsmål snabbare än någonsin tidigare - håll dig i form och njut av ditt liv . Det här är en revolutionerande T-shirt som inte har varit här ännu, den registrerar alla dina aktiviteter, bokstavligen. Aktivera T-tröjan genom att trycka på den mjuka knappen på vänster ärm och den inbyggda sensorn på baksidan av T-tröjan registrerar alla nödvändiga detaljer, t.ex. antalet steg, antalet klättrade golv, förbrända kalorier och samtidigt kan navigera dig, vad är den absoluta nyheten på marknaden.

tricko med navigeringsmart trick

Du kan para ihop din T-shirt med din smartphone via Bluetooth och sedan använda en fritt tillgänglig app (iOS, Android) för att visa inspelad data från dina aktiviteter, eller starta navigering och välj destination för din resa. Den intelligenta T-tröjan visar dig vägen utan en visuell skärm, bara genom vibrerande sensorer placerade på axlarna som avgör vibrationsriktningen. T-shirten är helt vattentät, så oroa dig inte för dåliga väderförhållanden. Det inbyggda batteriet laddas med den medföljande mikro-USB-kabeln . Du kan bära denna bekväma och även fashionabla t-shirt var som helst - hemma, på gymmet, på löpning.

antal träningspass Registrerar stegen
Fitness-t-shirten via appen informerar dig om det exakta antalet steg som du har tagit under hela dagen - oavsett om det är under morgon- / kvällspromenader eller under arbetstid.
antal träningsplaner Registrerar antalet klättrade våningar
För vår fysiska aktivitet är hälsosammare att använda trappan än en hiss. T-shirtapplikationen registrerar antalet våningar du har klättrat under dagen och hjälper dig att hålla dig i hälsosamt skick.
fitness tricko kaloriantal Registrerar kaloriförbrukningen
Även den minsta träningsansträngningen hjälper till att bränna kalorier. Med hjälp av t-skjortan och applikationen kommer du att få information om det exakta antalet kalorier som förbränns efter sportaktiviteten.
fitnes tricko sträcka Registrerar avståndet
Kardiologer älskar denna t-shirt, eftersom den är perfekt för deras aktiviteter. Du kommer att informeras om det gångna eller uppnådda avståndet när du tränar ute eller på löpbanan ..
fitness tricko navigacia Navigering till önskad plats
Använd lämplig app för t-shirt, ange destinationen du vill ha och t-shirten navigerar vart du ska gå, utan att behöva använda en karta eller navigering på din mobiltelefon för att se till att du är på rätt väg. T-shirten med vibrationssensorer placerade på axlarna berättar vilken riktning du ska gå för att komma till slutdestinationen så snart som möjligt.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu