Stickad vinterhatt med LED-ljus

Kod: 11-281
348 kr 300 kr Pris exkl. MOMS: 250 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Stickad vinterhatt med LED-ljus och med USB-laddning ger mycket ljus för att hitta dig även i fullständigt mörker.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Stickad vinterhatt med LED-ljus och USB-laddning ger mycket ljus för att hitta dig även i mörker. Denna unisexhatt är gjord av akryl och polyester, vilket gör den väldigt trevlig att röra vid, samtidigt som den värmer dig inte bara på bergen utan också i staden tack vare den traditionella informella designen. Fällningen av den dubbla stickningen längst ner på mössan säkerställer en större känsla av värme i pannan och öronen även under de kallaste vinterdagarna. På framsidan finns en läderlapp, där LED-lampan är monterad som består av 5 klara LED-dioder . Denna praktiska LED-placeringslösning längst fram på hatten leder ljuset till riktning där dina ögon ser.

keps med LED-ljus

LED-lampan är avtagbar och kan användas separat eller fästas på andra kläder tack vare klippets design. Ljuset styrs av en enda knapp på framsidan. Du kan välja 3 vitt ljusläge och SOS-läge med röd diod . LED-lampan innehåller också ett integrerat batteri som du enkelt kan ladda via USB- porten på din PC eller USB-laddare. Batteriets livslängd beror på användningen av LED-ljus. Vid högsta ljusstyrka varar den cirka 2 timmar. Vid lägsta ljusstyrka ger den upp till 5 timmars livslängd.

Denna modell av ett unikt LED-ljuslock kommer främst att uppskattas av löpare, cyklister, turister och barn på väg till skolan tidigt på morgonen. Den kan också användas i områden som jakt, fiske, camping och andra utomhusaktiviteter. Det kan också vara ett mycket användbart verktyg i bilen i extraordinära situationer, till exempel i händelse av ett däckfel eller en lera som fastnat när du behöver båda händerna fria. Med den här hatten får du mycket ljus i riktning precis där du behöver utan hjälp från någon annan.

Funktioner:

plus LED-lampa med 5 dioder
plus 3 ljusstyrka + SOS-läge
plus Laddningsbart batteri via USB
plus Praktisk placering av ljus
plus Varm, värmande hatt

Specifikationer:

Material: Akryl, polyester + läderlapp
Mått: 21,5 cm (B) x 20,5 cm (H) x 0,2 cm (h)
Vikt: 70 g
Laddning: 5V DC USB-kontakt

Innehållspaket:

1x Stickad mössa
1x LED-lampa

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu