Spionglasögon med FULL HD-kamera och fjärrkontroll + 16 GB minne

Kod: 10-170
2 079 kr Pris exkl. MOMS: 1 733 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
+

Spionglasögon med FULL HD-kamera och fjärrkontroll + 16 GB minne, har en elegant design som gör dem till ett fantastiskt diskret spiontillägg.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Spionglasögon med FULL HD-kamera och fjärrkontroll + 16 GB minne , har en elegant design för att göra dem till ett fantastiskt diskret tillägg till din outfit. Full HD-kameran är perfekt gömd i glasögonens ram , så den väcker ingen misstanke om omgivningen, ingen synlig lins . Kameran skannar genom en enkelvägs transparent plast som garanterar dess hemlighet och inte syns med blotta ögat i någon vinkel eller i bakgrundsbelyst läge. Bilden som tagits av kameran fångas i Full HD 1920x1080 med 30 fps med ljud . Användningen är enkel, med styrplattan på glasramen eller med den medföljande fjärrkontrollen , så att du inte behöver röra glaset alls när du använder dem.

Glasögonen med en kamera har mörka sollinser.

kamera i glasögon full hd

280 mAh-batteriet är inbyggt i ramens högra sida. Ett batteri har en batteritid på cirka 75 minuters inspelning. Inspelningar lagras i 16 GB internminne med lagring av upp till 2 timmars inspelning. När du laddar batteriet lossar du ramens vänstra sida och ansluter den till eluttaget via mini 8pin USB. Den stora fördelen är att det finns ytterligare en reservarm med batteri i förpackningen, som du fäster på glasögonen medan du laddar det andra batteriet. Detta gör att du kontinuerligt kan spela in video. Du kommer också att uppskatta funktionen att ladda batteriet via Powerbank, vilket säkerställer att du alltid har ett laddat batteri till hands. När du har anslutit Full HD-glasögon till din dator kan du spela upp inspelade videor eller använda internminnet som datalagring.

spionglasögon med HD-kamera

Med spionglasögon spelar du in exakt vad du ser med händerna fria. Full HD-glasögon är det perfekta valet för dig om du behöver göra en diskret inspelning av ett möte eller i olika andra situationer där du behöver göra en video utan att avslöja. Glasögonen har ett brett användningsområde, eftersom du kan använda dem, till exempel på en semester, en konsert eller när du spelar in olika livsupplevelser.

glasögon med dold HD-kamera

Funktioner:

PLUS Spionglasögon med kamera
plus Full HD-upplösning 1920x1080P vid 30 fps
plus Fjärrkontroll
plus 2x reservarm med 280 mAh batteri

Specifikationer:

Optik: Cmos 2.0 Mega
Videoupplösning: 1920x1080
Bildförhållande: 30 fps
Videoformat: AVI
Skanningsvinkel: 70 °
Internt minne: 16 GB
Videostorlek: 16 GB räcker för 2 timmars videoinspelning
Batteri: 280 mAh
Batteritid: ca. 75 min

Paket innehåll:

1x Spy-glasögon med HD-kamera
1x fjärrkontroll
2x reservarm med batteri
1x Reduktion för laddning via USB-kabel
1x USB-kabel
1x rengöringsduk
1x glasögonfodral
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu