Knappkamera med 4 GB - MP900

Kod: 10-015
660 kr 420 kr Pris exkl. MOMS: 350 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Knappkamera med 4GB - MP900 för professionella och amatördetektiver för att fånga olika händelser och för dem som behöver ett visuellt och ljudbevis.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Knappkamera med 4GB - MP900 - spionkamera av hög kvalitet för professionella och amatördetektiver för att fånga olika händelser och för dem som behöver visuella och ljudbevis.

Privat undersökning: Kameran är väldigt liten, kameralinsen inkognito som skjortknapp. Inspelning med en knapptryckning gör att du kan spela in ljud och video med en upplösning på 720x480 pixlar med 30 bilder per sekund i det populära AVI-formatet. Och mer kan du lagra videor och bilder i 4 GB internminne. Använd den här diskreta kameraknappen , skjut vad du vill och ladda ner videon till din dator via USB-anslutningen.

Knappkameror

Teknisk specifikation:

• Kameravideoupplösning: 720x480
• Knappkamera för digital inspelning i realtid
• En mycket känslig inbyggd mikrofon
• Vikt: endast 17 g
• Funktionsknapp för snabb och enkel startinspelning
• Diskret och elegant design i form av en knapp
• Mått: 70x15x10mm
• Enkel anslutning med PC via USB-port
• Funktion för att ta bilder med en upplösning på 1280 x 1024

Strömförsörjning: inbyggt 3,7 V uppladdningsbart 160 mA litiumbatteri, batteritid på cirka 90 till 120 minuter. Laddning via USB-kabel ansluten till din dator.

!!! En säljare är inte ansvarig för missbruk av dessa produkter för olagliga ändamål. Före användning är det viktigt att bekanta sig med villkoren (rätt, tekniska föreskrifter, meddelanden osv.) För användning med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (1)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Ywe

INFO

Yweta svara

Goddag, jag vill fråga om det går att hänga den här knappkameran och spela in rummet. Spelar kameran in allt som händer i rummet, och kan allt spelas upp på en vecka? Tack

Översatt från: sk
Cool Mania

Knappkamera med 4 GB - MP900

Pavel Kováčik svara

God dag,
Kameran har en skanningsvinkel på cirka 50° och batteritiden är cirka 2 timmar. Kameran har även ett inbyggt minne på 4 GB som rymmer cirka 1-2 timmars inspelning. För dina behov skulle jag rekommendera dig att titta på denna kamera https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, denna kamera kan anslutas även för permanent strömförsörjning. Antingen från ett uttag eller med ett externt batteri (powerbank). Eftersom kameran har inbyggt Wi-Fi kan du övervaka kameran på distans via Internet, eller genom att använda någon programvara, kameran kan spela in inspelningar direkt till din dator och du kommer inte att begränsas av kapaciteten på minneskortet, eller så kan du använda rörelsedetekteringsfunktionen och spara inspelningar endast från rörelse framför kameran.

Översatt från: sk
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu