Uppblåsbar för vuxna - Vit påfågel

Kod: 201-009
948 kr 708 kr Pris exkl. MOMS: 590 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Uppblåsbar för vuxna - Vit påfågel. Det tar hand om att skapa en tropisk atmosfär vart du än tar den medan du serverar för att koppla av och njuta av vattnet.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Uppblåsbar för vuxna - Vit påfågel. Det tar hand om att skapa en tropisk atmosfär vart du än tar den medan du serverar för att koppla av och njuta av vattnet. Ta av ett klassiskt diskret uppblåsbart säte och den här gången ta den här gången ett exklusivt stycke , med vilket du njuter av jättekul i vattnet under de varma sommarmånaderna. Söker du semester till havet eller sjön? Glöm inte att ta den här snygga uppblåsbara ringen för att få uppmärksamhet, men främst kommer du att uppleva smileysituationer och minnesvärda äventyr med familj och vänner. När ska jag ha kul, om inte under sommarlovet? De stora dimensionerna och den ursprungliga designen på den uppblåsbara dynan säkerställer att du kommer att bli centrum för varje vattenfest. En fantastisk uppblåsbar båt som du och dina vänner kommer att älska.

Uppblåsbara ringar i vattnet, antingen i havet eller poolen - stora snygga uppblåsbara inte bara för barn eller för två. Njut av sommaren i fin stil!

uppblåsbart säte i poolen
Skapa en unik estetisk och rolig atmosfär hemma med det enorma flytande djuret i din pool. Tack vare den överdimensionerade storleken erbjuder den uppblåsbara ringen gott om plats för två vuxna att njuta av avkoppling, sola och ha kul i vattnet med din partner. Den uppblåsbara flytande sitsen är lämplig för att spendera en tid vid poolen, sjön, stranden eller i trädgården som en solstol. XXL uppblåsbara flottörer har också funnit sin plats i kändisvärlden där de är mycket favorit och populära eftersom de är garantin för rätt underhållning. De är gjorda av högkvalitativt PVC-material och har två handtag som är lätta att greppa för manipulation och obekväm tur på vattnet.

I vår e-butik har vi flera modeller av dessa roliga uppblåsbara flottörringar tillgängliga, så du har den unika möjligheten att välja de mest lämpliga uppblåsbara och njuta av sommaren i fantastisk stil.

Specifikationer - uppblåsbar vit påfågel:

  • Material: PVC av hög kvalitet
  • Mått: Längd 1,9 m, Bredd 1,6 m, Höjd 1,5 m
  • Vikt: 2,7 kg

Produktdiskussion (1)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Ter

Uppblåsbar för vuxna - Vit påfågel

Tereza Hofmannová svara

Vad är dess bärförmåga?

Översatt från: cs
Cool Mania

Uppblåsbar för vuxna - Vit påfågel

Mario Bruchanik svara

God dag
Ungefär upp till 90 kg.

Översatt från: cs
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu