Kosmetiskt minikylskåp 6L

Kod: 62-023
2 519 kr Pris exkl. MOMS: 2 099 kr
utsåld Tyvärr, den här produkten är för närvarandet slut på lagret.
Ja! Vi skickar till US

Det kosmetiska minikylskåpet 6L är designat för kylning av såväl läkemedel som kosmetika, och tack vare sin kompakta storlek och lätta konstruktion är det perfekt för resor.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Det kosmetiska minikylskåpet 6L är designat för kylning av såväl läkemedel som kosmetika, och tack vare sin kompakta storlek och lätta konstruktion är det perfekt för resor. Den övre delen öppnas helt enkelt med en knapptryckning och tack vare dess transparens kan du enkelt identifiera innehållet i kylskåpet. Den integrerade digitala skärmen används för att informera dig om inomhustemperaturen, så att du får temperaturen på din kosmetika under kontroll.

Varje trädgårdsparti, klubbhus eller garage för rätt hantverkare måste ha kylda förfriskningar av hög kvalitet under de varma sommardagarna. Begränsa dig inte med klassiska stora kylskåp som du definitivt inte behöver för tillfällig användning. Våra minikylskåp kyler ner vad du behöver och håller dina drycker vid önskad temperatur under dagen och maten kommer att vara färsk under mycket lång tid. Dessa minikylskåp är inte fördelaktiga bara på grund av deras storlek och användbarhet i bilen under långa resor. Du kommer säkert att bli nöjd med modern och tidlös design av kylskåp som kommer att komplettera varje rum. Energiförbrukningen är naturligtvis direkt proportionell mot kylens storlek och volym. Mini bärbara kylskåp av olika slag till salu - billigt kan du köpa online i vår e-butik. Kvalitetsbehandling och ett adekvat pris.

BCR-6 kosmetiskt kylskåp

Specifikationer:

Modell: BCR-6
Volym: 6 liter
Kylning: 10-12 ° C under omgivningstemperatur
Isolering: Polyuretanskum utan CFC och HCFC
Strömförsörjning: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Vikt: 2,5 kg
Strömförbrukning: 40-60W
Mått: 310 (D) x 215 (B) x 275 (H) mm

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu