Wifi-kamera i solglasögon HD med möjlighet till LIVE-streaming via Internet

Kod: 10-119
1 620 kr Pris exkl. MOMS: 1 350 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

Wifi-kamera i solglasögon HD med stöd för microSD-kort upp till 64 GB möjlighet att titta på liveströmmar över internet.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Wifi-kamera i solglasögon HD med stöd för microSD-kort upp till 64 GB och möjlighet att titta på LIVE-streaming via internet. Alla dessa funktioner gör kameran i solglasögon till en idealisk enhet för inspelning av video med ljud var du än är. Om du behöver spela in konversationen, mötet eller bara för att spela in upplevelser från en semester eller för olika sporter är dessa glasögon med HD-kamera designade för dig.

Snygga glasögon med HD-kvalitetsbild och möjlighet till LIVE-streaming via Internet.

Wifi-glasögon har en anslutning till routern eller efter att en åtkomstpunkt har skapats kan du ansluta glasögon till din mobiltelefon och surfplatta. Vid livestreaming kan fyra användare anslutas till dina glasögon och titta på livestreaming var du än är i världen. Fördelen är att du spelar in exakt vad du kan se med medan händerna är fria, särskilt under sportaktiviteter eller på semester, där de också skyddar dig mot solen. Glasögon med en kamera kan styras med applikationen P2PLiveCam via lokalt Wi-Fi-nätverk när de paras ihop med din mobiltelefon eller surfplatta. Applikationen stöder Android-operativsystem och iOS och kan laddas ner från Google Play eller iTunes. Ett annat alternativ är att ansluta det via lokalt WiFi-nätverk till din bärbara dator eller PC. Det finns inget enklare och mer praktiskt än kameran integrerad i glasögon. Kamerans inspelning lagras direkt i glasögon på microSD-kort upp till 64 GB (ingår ej).

solglasögon med HD-kamera wifi

När du väl har parat ihop med din telefon eller surfplatta kan du ändra kamerans eller fotokamerans inställningar. Du kan välja video HD 1080x720Pat 25fps eller 640x480P vid 25fps. Videor lagras på microSD-kortet i ASF-format och lagras i AVI-format vid inspelning via lokalt WiFi-nätverk eller Internet. Posten från kortet kan du förhandsgranska i fritt nedladdningsbart program VLCPlayer eller SMPlayer. Glasögon kan också användas som säkerhetskamera. Lägg dem till exempel på bordet så att linsen kan övervaka det område du behöver och genom applikationen kan du ställa in rörelsedetektering. Larmet meddelar dig via bildmeddelanden när rörelse upptäcks och videon spelas in på microSD-kort, så kan du ladda ner den till din mobiltelefon. Rörelsedetektering är effektiv upp till 6 meter. Livestreaming och videoinspelning sker med ljud. Mikrofonen kan spela in ljud upp till 4 meter. Applikationen har också en funktion som möjliggör cyklisk inspelning, det innebär att när kortet är fullt tar det automatiskt bort äldsta poster och registrerar nya.

solglasögon med HD-kamera via wifi

Med 64 GB microSD-kort kan den spela in upp till 64 timmars video i HD-upplösning 1280x720P. Det inbyggda batteriet har en kapacitet på 250 mAh per en laddning och spelar in 25 minuters inspelning. Glasögon kan också anslutas till POWERBANK så att du kan förlänga videoinspelningens varaktighet med ett anslutet externt batteri (till exempel när POWERBANK: s kapacitet är 2500 mAh, är inspelningstiden upp till 4 timmar). Kamera i solglasögon kan också anslutas till en permanent strömförsörjning via USB-nätadaptern. Linsen har en 120 ° synvinkel så att du kan övervaka ett stort område.  

Glasögonen har också en LED-diod som gör att du kan orientera dig även i mörker. Denna praktiska belysning kommer du att uppskatta i många situationer.


Funktioner:

plus Wifi-kamera gömd i glasögon
plus HD-upplösning med möjlighet till LIVE-streaming via Internet
plus Rörelsedetektering och sändning av larmmeddelanden.
plus Användning av microSD-kort upp till 64 GB
plus Möjligheten till strömförsörjning via POWERBANK
plus Wifi-anslutning via ett lokalt nätverk ELLER anslutning via en router

specifikationer:

Videoupplösning: 1280x720P vid 25fps, 640x480 vid 25fps
Ljud: ljudinspelning upp till 5 meter
Videoinspelningsformat: AFS / AVI
Minne: microSD-kort upp till 64 GB kapacitet
Objektiv: 2 megapixlar CMOS
Betraktningsvinkel: 120 º
Anslutning: USB
Anslutning via internet: ja
Antalet anslutningar i direktsändningen: 4 användare
Temperaturområde: -20 till +60

Innehåll:

1x Wifi-glasögon med kamera
1x USB-kabel
1x installations-CD
1x manuell

viktigt meddelande

Varför köpa en spionteknik via vår e-butik?

Vi testar under några veckor varje ny produkt och efter slutkontrollen ingår i försäljningen
Vårt erbjudande är inte den största på marknaden, men vi erbjuder endast produkter testats av oss - kvalitet och pålitliga spion produkter
Vi är inte de billigaste, men våra kunder är nöjda kunder.
Många års erfarenhet av att sälja spionprodukter (spionkameror, spionutrustning) mer än 5 års erfarenhet
Expertråd vid installation och justering av produkter (via telefon eller e-post)
Vi erbjuder 24 månaders garanti på alla produkter och fri retur inom 14 dagar från leveransen
Vårt samarbete slutar inte med försäljningen, vi erbjuder kvalificerad kundservice
I händelse av anspråk försöker vi förkorta tiden för behandlingen till ett minimum (vanligtvis 7-14 dagar). Om varorna inte fungerar är lösningen försedd med en byte mot en ny bit

OBS: Om du hittar konkurrerande produkter (med betydligt lägre kostnader) som kan ha samma design, men använda komponenter som förstärkare, batterier etc. kan vara en billig (billigare) version av produkten, så de har en betydande inverkan på den totala kvaliteten och livslängden. Vi rekommenderar kunder att överväga lönsamheten för investeringar och köp också enligt detta faktum.

Produktdiskussion (2)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

lau

kamera wifi glasögon

laura svara

Är det möjligt att ha glasögon med klara glas?

Översatt från: it
Cool Mania

Wifi-kamera i solglasögon HD med möjlighet till LIVE-streaming via Internet

Mario Bruchanik svara

Hej, endast i denna modell: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Översatt från: it
Mir

live streaming

Miroslav Antol svara

snälla, hur fungerar livestreamen över internet? Jag skulle vara intresserad av kvaliteten på bilden, möjligheten att ansluta till enheten samt lagring av inspelningar. Tack.

Översatt från: cs
Cool Mania

Wifi-kamera i solglasögon HD med möjlighet till LIVE-streaming via Internet

Pavel Kováčik svara

God dag,
Livestreamen fungerar genom att kameran paras ihop med din wifi-router som har tillgång till internet. Sedan slår du på internet på din mobiltelefon och efter att ha startat applikationen vet du vad glasögonen skannar för tillfället. Om glasögonen är korrekt anslutna till wifi-routern behöver mobiltelefonen inte vara i närheten av glasögonen, utan den kan också vara i en annan stad. Den streamade bilden är vanligtvis av lägre bildkvalitet än vad glasögonen tillåter. Den streamade bilden kan spelas in via applikationen direkt till mobiltelefonen och glasögonen spelar även in bilden i full upplösning (HD 720p) till minneskortet.

Översatt från: cs
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu