Spionkamera - RC-tank med onlineöverföring och bildinspelning till mobiltelefonen

Kod: 10-129
1 690 kr Pris exkl. MOMS: 1 408 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
+

Spionkamera - RC-tank med onlineöverföring och bildinspelning till mobiltelefonen eller surfplattan, är rätt spionleksak för dig.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Spionkamera - RC-tank med onlineöverföring och bildinspelning till mobiltelefonen eller surfplattan, är rätt spionleksak för dig. Ny SPY fjärrstyrd kamera för din mobiltelefon eller surfplatta för både Android och iOS. I-Spy-spårbilen är utrustad med en kamera som låter dig projicera bilkörningen direkt på din telefonskärm. För att kontrollera tanken måste du ladda ner en applikation som heter "I-Spy leksaker" och sedan ansluta till tankens WiFi-nätverk. Sedan, i onlineöverföring, tittar du på var biltanken rör sig. I-Spy-tanken spelar in hela resan på kameran och bilden projiceras direkt på din telefon eller surfplatta. Tack vare det kan du styra tanken även utan direkt visuell kontakt om den ligger bakom hörnet eller i andra rum. Kameran kan lutas upp och ner för att undersöka de högre platserna.

I-spy mini bil med kamera

När du startar applikationen ser du onlineöverföringen från kameran på RC-tanken och peksknapparna för att styra bilen. Två spakar längst ner på skärmen används för rörelse, en av dem styr framåt eller bakåt, den andra tjänar till att svänga åt vänster eller höger. Högst upp på skärmen hittar du funktionella knappar, speciellt för att göra foton, videor etc. Med gyroskopet på din telefon eller surfplatta kan du också styra i-Spy-bilen med gester och rörelser. Om du lutar händerna med kontrollen nedåt, går tanken framåt och om den är nere kommer tanken att gå bakåt bakåt. Genom att luta åt vänster eller höger vänder tanken åt vänster eller höger. Spionbil kan laddas via USB-kabel via powerbank, så du är inte beroende av att du laddar från nätverket.

I.spy minibil med kamerastyrning via pekskärm

Funktioner:

plus Realtidsvideo
plus HD-upplösning 1080x720P
plus Registreringen av video och foton på din mobiltelefon eller surfplatta
plus Ontrol med pekskärm eller gyroskop genom att luta
plus Kontroll av kamerans vertikala lutning

Specifikationer:

Kameraupplösning: HD 1080x720
Batteri: 450 mAh
WiFi-räckvidd: upp till 15 meter i öppet utrymme

Paket innehåll:

1x I-Spy mini RC-spårbil med kamera
1x USB-kabel
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (1)

95%