LED-nattlampa med WiFi Full HD-kamera och väckarklocka + 16 GB minne

Kod: 10-184
1 788 kr Pris exkl. MOMS: 1 490 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
Crypto
+

LED-nattlampa i form av månen med WiFi Full HD-kamera och väckarklocka + 16 GB minne + digital klocka, uppladdningsbar USB.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

LED nattlampa i form av månen med WiFi Full HD-kamera och väckarklocka + 16 GB minne + digital klocka, uppladdningsbar USB. Multifunktionell lampa - det är inte bara belysning utan också en högkvalitativ HD-WiFi-kamera, intim väckarklocka, den har ett snooze-, viloläge och väckningsläge, intelligent dimning på flera nivåer, pekstyrning och uppladdningsbar USB. LED-nattlampa med väckarklocka , med digital klocka har 14 lysdioder med ljusjustering lämplig för sovrum, barnrum, kontor eller för resor. Videokameran är placerad i mitten av lampans topp och du kommer inte ens märka det. Spionera dold kamera som du kan köpa online till ett bra pris direkt i vår butik.

Den kan drivas direkt via ett inbyggt uppladdningsbart 1500 mAh litiumbatteri med upp till 48 timmars batteritid (1,5 timmars kontinuerlig inspelningstid) eller permanent via USB-strömförsörjning. Den stora fördelen med den här produkten är att den är multifunktionell och förutom nattlampans och väckarklockans funktioner har den också en WiFi HD-kamera med fjärransluten Wi-Fi-visning så att du kan titta på livevideo och foton via mobilappen .

Dold WiFi 1080p HD-kamera

Den inbyggda kameran stöder fjärranslutning av Wi-Fi så att du kan titta på livevideo och foton via mobilappen .

Ladda ner den kostnadsfria "HDeCAM" -appen via Google Play Store (för Android) eller Apple Store (för iOS) och anslut din enhet till ditt hem-WiFi och titta sedan på FULL HD-video upp till 1080p i realtid. Så även i din frånvaro kan du se vad som händer i ditt hem, kontor eller butik. Den stöder också mini-dold kamerafotografering, bara arbeta med din smartphone medan du är hemma eller utomhus, och du kan enkelt ta foton och sedan spara eller visa dem med ett program som du kan ladda ner enligt beskrivningen i produktpaketet.

bordslampakamera

Månens nattlampa kan avge ljus med olika ljusstyrka för att anpassa din rytm och humör, vilket hjälper dig att somna och sova bekvämt. Lampan är gjord av giftfria , energibesparande, luktfria , miljövänliga material och är lämplig för placering var som helst, men särskilt på ett nattduksbord. De modulerar din biologiska klocka, vilket hjälper till att främja en vilsam sömn och förbättrar din hälsa.

LED nattlampa måne med väckarklocka och digital klocka

Unik patenterad design - simulerad måndesign för tidsvisning. De långa linjerna längs nattlampans omkrets representerar timvisarna och de korta punkterna representerar minutvisarna, liksom displayen som ger en lättläst digital tidsvisning.

wifi-kamera i nattlampa med väckarklocka

Fantastisk kombination av LED-nattlampa och klocka - en visuellt trevlig väckarklocka med flera eleganta funktioner. Den gradvisa ljusningen av ljus och ljud möjliggör en mjukare vakning, särskilt för barn och vuxna, liksom för dem som har mycket lätt sömn.

Sofistikerat sovande läge - den intelligenta klockan börjar dimma inom 60 minuter från sista touch. Justerbar ljusintensitet - med ett långt tryck och håll ned den nedre knappen kan du justera ljusstyrkan för det ljus du vill ha, oavsett om du vill läsa eller innan du sover.

LED-lampan är också en utmärkt ljuskälla - till barnrummet och är perfekt som nattlampa på sängbordet. Ljuset är mjukt och ganska, väldigt mjukt och behagligt och designen ser fin ut i form av månen. En bra lösning för problematisk uppvaknande av barn tidigt på morgonen.

Lång batteritid - inbyggt uppladdningsbart 1500 mAh litiumbatteri ger upp till 48 timmars batteritid när det är fulladdat. 14 lysdioder kan fungera länge, du behöver verkligen inte ladda lampan så ofta.

Högklassigt ROHS-certifierat gummilampmaterial , miljövänligt, behagligt och reptåligt. Nattklockan har en tidsvisningsfunktion, en larmfunktion, en justerbar belysningsfunktion, en sömnfunktion, en snooze-funktion, en energisparfunktion, etc.

Funktioner:

PLUS WiFi dold högkvalitativ HD-kamera 1080p
PLUS Nattlampa med väckarklocka
PLUS Tid och digital visning av klockan (i form av lysdioder)
PLUS Vakna, slumra och somna funktionen
PLUS Trevliga väckarklockmelodier med naturljud
PLUS Månens mjuka ljus skapar en känsla av harmoni och lycka.

Dolda kamerafunktioner och specifikationer:

Videoupplösning 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Videoformat och bildfrekvens: 25 fps, H.264-komprimering (.AVI)
Fotoupplösning 1920 * 1080 (jpg-format)
Inbyggt minne: 16 GB
Stöd för tidssynkronisering
Kontinuerlig inspelningstid 1,5 timmar
Fjärrvideo via HDeCAM-applikation, fotografering, videodetektering av mobil
Stöd för Android, iOS och Windows OS

Nattlampans funktioner och specifikationer:

Nattlampa + väckarklocka + klocka
14 lysdioder med justering av ljusstyrka
Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri 1500mAh
Full laddningstid: 3,5 timmar
Material: ABS + PC
Ingång: DC / 5V-1A
Spänning: DC 5V
Laddningsport: Micro USB
Vikt: 170 g
Mått: 128 x 41 x 134 mm

Förpackningen innehåller:

1x nattlampa med väckarklocka och WiFi-kamera
1x USB-kabel
1x användarhandbok

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu