Utomhus IP-säkerhetskamera Atom AR3S med ansiktsavkänning + automatisk spårning med 360 ° - CES Innovations Award 2017

Kod: 52-006
4 990 kr 3 990 kr Pris exkl. MOMS: 3 325 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
+

Utomhus IP-säkerhetskamera Atom AR3S med ansiktsavkänning + automatisk spårning och betraktningsvinkel på 360 °.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Utomhus IP-säkerhetskamera Atom AR3S med ansiktsavkänning + automatisk spårning med betraktningsvinkel upp till 360 ° - CES Innovations Award 2017. Den här kameran är utformad för utomhusbruk, till exempel övervakning av huset (ytterdörr och omgivning). Tack vare funktionen att rotera 360 ° horisontellt och 108 ° vertikalt kan du övervaka ett stort område. Motondetekteringen tillhandahålls av tre sensorer, en framför kameran och två på baksidan. Tack vare sensornas layout är det som om kameran ens kan se upp till bakom kameran. När den upptäcker rörelse genom sensorn vänder kameran omedelbart till önskad riktning och fokuserar mot inkräktaren på det övervakade området. Lins kan känna igen ansikte och mänsklig rörelse och följer kontinuerligt upp sin rörelse. Sedan skickar det ett varningsmeddelande med bild på din mobiltelefon (surfplatta) om störningar i det övervakade området. Kameran har en kontakt för nätverksanslutning genom vilken den kan anslutas till din router via kabel och inte bara via en wifi-anslutning.  

Kameraposten sparas enligt dina inställningar antingen i ditt eget moln, eller så kan du använda lagringsutrymmet genom att ansluta till ditt Google-konto till Google Disk där du har 15 GB ledigt tillgängligt. Att konfigurera och ansluta till ditt Google-konto är enkelt och görs direkt via applikationen Amaryllo. Ett annat alternativ är att ansluta Atom-kameran direkt till Amaryllo-företagets moln, som erbjuder gratis lagring av videor på sin server för att arkivera de senaste 24 timmarna och tre dagars lagring av 10 sekunders varningsvarningar vid upptäckt. Andra arkivprogram debiteras.

säkerhetskamera utomhus med rörelsedetektering och ansikte

Säkerhetskamera ATOM AR3S har en inbyggd tvåvägs ljud- och videoström i Full HD- kvalitet, vilket gör att du kan använda den som ett videoskydd. När du upptäcker rörelse framför huskameran startar videoströmmen på din mobiltelefon och via tvåvägsljud kan du kommunicera med en person framför kameran. Ansiktsavkänningsfunktionen gör att kameran kan känna igen ett mänskligt ansikte. Vid alarmet skickar kameran en varning med ett foto för att upptäcka rörelse. Därefter försöker kameran att upptäcka ansiktet och när den upptäcker kommer den att skicka bilden av en persons ansikte. Enheten upptäcker endast mänskligt ansikte. Det svarar inte på djur eller andra livlösa saker. Rörelsedetektering stöds också av funktionen att övervaka en person eller personer i kamerans betraktningsområde. Servomotorn gör att kameran automatiskt kan rotera och spåra den upptäckta personens rörelse. Kameran har en rörelsedetekteringsfunktion och övervakar detekterade objektet inom 12 m.

Detta är verkligen den TOPP smarta kameran, som fick det prestigefyllda priset CES år 2017, inom området innovationer på marknaden för digitalkameror.

Skydd IP-kameror

Kameran har IR-mörkerseende med 4 IR-lysdioder inom 5 m, 3x PIR-rörelsesensor och ljudsensor. Vid liveöverföring kan du använda 4x digital zoom. Det är ett självinstallerande säkerhetssystem som är utformat för både utomhus- och inomhusbruk. Kameran är särskilt lämplig för övervakning av omgivningen och entrédörren till huset, men kan också användas för att övervaka förvaring, portar, övervakning av föremål och alla andra platser där du vill ha en överblick över vad som händer. Installationen är mycket enkel. Efter nedladdning av applikationen Amaryllo med stöd av Android OS och iOS via GOOGLEPLAY kommer du att guidas genom hela installationen av IP-kamera.

Applikationen innehåller olika inställningar av sensorer som gör att du kan ställa in IP-kameran efter dina behov. Via applikationen är enheten ihopkopplad med en WiFi-router och säkerhetssystemet är aktivt. Kameran kommer ihåg upp till fyra olika Wi-Fi-nätverk så att du kan ansluta till en mängd olika routrar och om en anslutning misslyckas, kommer den att ansluta till ett annat Wi-Fi-nätverk, som lagras i minnet och ligger inom dess räckvidd. I applikationen kan också ansluta ytterligare kameror från Amaryllo. Så du kan täcka flera platser och växla mellan kameror.

Säkerhetskamera med ansiktsavkänning och betraktningsvinkel 360

Komplett kommunikation via otillgänglig 256-bitars kryptering. Kvalitet, säkerhet och överföringshastighet för video och ljud är därför högsta nivå. Genom applikationen kan du titta på direktsändning av kameror i Full HD-upplösning på 1920x1080. Vid störning av ljud- eller rörelsesensorn startar kameran ett skrämmande larm och du får text- och bildvarningar via appen på din mobiltelefon. Du kan starta direktsändning för att se vad som händer. Tvåvägs ljud gör att du kan kommunicera på distans. Kameran har en inbyggd motor som gör att den kan röra sig 360 ° så att du kan övervaka hela området där kameran är installerad.

UTOMHUS IP-säkerhetskamera fhd-montering med adapterR 3 representerar applikationsinställningar

Utomhus IP-säkerhetskamera drivs permanent via mikro-USB och AC / DC-adapter. Med det medföljande fästet kan du installera det i taket, på den plats där det har den bästa utsikten i området 360 °. Amaryllo-företaget erbjuder med kameran ett alternativ för justering av extern lagring på sina servrar. Det erbjuder en gratis tjänst med 3 dagars videolagring. Varje larm spelas in på extern lagring i 10 sekunders video. Detta räcker för att ta reda på vad som hände och du har videobevis.

Amaryllo erbjuder också möjlighet att aktivera tjänsterna för en 7-dagars, 30-dagars eller 365-dagars tjänst som tillhandahåller extern lagring på deras servrar för dina videor och foton. Andra funktioner ingår också i paketet. Du kan testa paketet i en 30-dagars provperiod. Aktivering av tjänsten finns i fyra enkla steg med bifogade instruktioner och QR-kod. Denna tjänst från Amaryllo debiteras. Google erbjuder gratis lagringsutrymme 15 GB och du kan ansluta till det via appen och ditt Google-konto.

atom AR applikationsfunktioner

Funktioner:

plus WiFi-säkerhet IP-kamera med IR Night Vision
plus Ansiktsavkänning och spårning av upptäckt person
plus 3x PIR och ljudsensor med tvåvägs ljudöverföring
plus Möjlighet att ansluta gratis Google-lagring med en kapacitet på 15 GB data
plus Rörelsedetektering och spårning av upptäckt person inom 12 meter
plus Anslutning via Wi-Fi-nätverk eller via en nätverkskabel

Specifikationer:

Bildsensor: 1 / 2,7 "CMOS
Upplösning: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Digital zoom: 4x
Vinkelbild med roterande kamera: 360 °
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Minne: inbyggt 8 GB
Videosäkerhet 256-bitars kryptering
Nätverksprotokoll: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Inbyggd mikrofon:
Ansiktsavkänning: ja (spårning av identifierad person med ansiktsdatabas)
Rörelsesensor: 3x PIR-rörelsesensor
Ljudsensor: ljudsensor
Ljud: inbyggd tvåvägsmikrofon
Skicka meddelanden till enheten, text och bilder: Ja
IR Night Vision: 4 IR LED
Spänning: 12V / 3,75A DC
IP-skydd: IP66 vattentät, dammtät
Operativsystem: iOS 7 och senare, Android 4.1 och senare
WiFi: Trådlös MIMO 2x2 2,4 GHz 802,11 b / g / n
Mått: 130x110x63 mm
Arbetstemperatur: -30 till 50 ° C
Vikt: 0,8 kg


Innehåll:

1x IP-säkerhetskamera utomhus
1x Pad för att fästa kameran i taket
1x nätadapter
1x manuell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu