Vinkylare i form av fat - 40 liter / 15 flaskor

Kod: 62-009
4 990 kr Pris exkl. MOMS: 4 158 kr
utsåld Tyvärr, den här produkten är för närvarandet slut på lagret.
Ja! Vi skickar till US

Vinkylare i form av fat - 40 liter / 15 flaskor. Den exklusiva vinkylaren i form av en trätunna lockar vid första anblicken.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Vinkylare i form av fat - 40 liter / 15 flaskor. Den exklusiva vinkylaren i form av en trätunna lockar vid första anblicken. Experter rekommenderar servering av vinerna med rätt temperatur och det kommer inte att vara ett problem med den integrerade digitala panelen. Du kan enkelt ställa in en korrekt temperaturreglering för att kyla ditt vin så att det kan serveras vid optimal temperatur.

Minikylskåp i form av ett fat för att kyla dina favoritdrycker perfekt. En av de viktigaste egenskaperna hos drycker, inte bara alkoholhaltiga drycker, är temperaturen under serveringen. Det här är det svåraste att nå under de varma sommardagarna. Perfekt imitation av trä ger ett trevligt antikt intryck. En kapacitet på upp till 40 liter räcker för att svalna för cirka 15 drycker. Detta vin kylskåp kommer att uppskattas särskilt av vinälskare.

Minikylskåp för perfekt kylning av våra favoritdrycker. Gör ditt liv enklare - det här lilla kylskåpet för vin, drycker etc. passar perfekt i din trädgård eller stuga eller som bilkylskåp. Mini bärbara kylskåp av olika slag till salu - billigt kan du köpa online i vår e-butik. Kvalitetsbehandling och ett adekvat pris.

kylskåp i form av ett fat

Specifikationer:

Typ: BC-40
Volym: 40 liter / 15 flaskor
Kylning: 18-25 ° C under omgivningstemperatur
Material: Plast
Mått: 475 (övre diameter) x 600 (mittdiameter) x 780 (höjd) mm
Vikt: 15,9 kg

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu