Masks Carnival - Clown

Kod: 90-016
605 kr Pris exkl. MOMS: 504 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
+

Masks Carnival - Clown är den första digitala Morph-masken i världen. Förbered dig på skrik och rop när du kommer att förvandlas till en värsta mardröm i cirkus

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Masks Carnival - Clown är den första digitala Morph-masken i världen. Förbered dig på skrik och skrik när du kommer att förvandlas till en värsta mardröm i cirkus - Digital olycklig clown. För att uppnå denna skrämmande effekt laddar du helt enkelt ner gratisappen till din smartphone, placerar den mobila enheten i en ficka i en mask och fortsätter, fantastisk Clown är här. Klickningen startar och stoppar rörelse.

Masks Carnival - Välkommen till framtiden för Morph-masker! Titta, skratta, ha kul bakom din mask medan människor freakar ut och kommer att bli rädda och undrade och de vill ta reda på vad det är. Alla animeringseffekter är interaktiva och har närvaroljud för förbättring av galen realistisk effekt! Otroligt enkelt och helt perfekt - bara 30 sekunders förberedelser och gör dig redo för många foton och videor, du kommer att vara i centrum. Halloween Morph-masker är 100% original och 110% fantastiska.

Otroliga interaktiva och digitala halloween-masker du aldrig har sett förut . Vi garanterar att du kommer att bli stjärnan på alla Halloween-festar, eller på karnevalen, diskoteken, klubbarna och festivalerna.

Masks Carnival - Clown morph

Den har en ficka i masken där du kan sätta in din mobila enhet, så att du kan ta bort och sätta in din mobila enhet på mindre än 2 sekunder. Perfekt för Halloween eller skrämmande fest, karneval eller något jättekul.

Digital Morph-masker är lämpliga för mobiltelefoner i storlekar upp till 6,25 "x 3,25" (Galaxy S och iPhone 6 Plus).

Apple-enheten måste ha iOS 6 eller senare.
Android-enheter - kör Android 2.2 eller senare.

Många av våra masker är utformade för att passa nästan alla som vill vara kung på festen, de är löst fästa eller har elastiska band eller elastiska material.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu