Halloween Morph T-shirts - läskig clown

Kod: 90-012
368 kr Pris exkl. MOMS: 307 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Halloween Morph T-shirts - Kuslig clown. Skrämmande? Ja. Helt fantastiskt? Exakt. Clowner har ofta ett dåligt rykte, eftersom de representerar ondska

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Varför är vi Det bästa?

Över 35 000 YT-prenumeranter Över 1 000 YT videorecensioner 10 miljoner vyer
Professionell konsultverksamhet
Marknadsledare redan 12 år
Alla produkter vi testar

Produktbeskrivning

Halloween Morph T-shirts - Kuslig clown. Skrämmande? Ja. Helt fantastiskt? Exakt. Clowner har ofta ett dåligt rykte eftersom de representerar ondska och därför är de alltid onda i filmer. Och med denna T-shirt Creepy clown får du maximal respekt. För att uppnå denna skrämmande effekt laddar du helt enkelt ner gratisappen till din smartphone, placerar den mobila enheten i fickan i en skjorta och fortsätter, läskig läskig clown är här. Klickningen startar och stoppar rörelse.

Fantastiskt och helt perfekt - bara 30 sekunder av förberedelser, och du kommer att bli dominerad på festen eller på vilken natt eller dag som helst med våra interaktiva morph-skjortor ... Visa dig själv på festen som chef i jeans och skjorta, men inte bara någon skjorta , men Morph-skjorta! Och gör dig redo för många foton och videoklipp, du kommer att vara centrum för uppmärksamhet. Alla Morph Designs av T-shirts är 100% original och 110% fantastiska.

Otroliga interaktiva och digitala MORPH-skjortor du aldrig sett förut . Vi garanterar att du kommer att bli stjärnan på alla Halloween-festar, eller på karnevalen, diskoteken, klubbarna och festivalerna.

morph skjorta läskig clown

Morph T-shirts är perfekta för Halloween, karneval, ett diskotek, en klubb, för en fest eller festival och är rätt investering för dig om du vill få uppmärksamhet och vara särskilt cool. Lämplig som en speciell present till nära och kära. Morph digitala och interaktiva t-shirts till salu kan köpas online i vår e-butik. Den har en ny skjortficka, så att du kan ta bort och sätta i telefonen på mindre än 2 sekunder.

Digital Morph-skjortor är lämpliga för mobiltelefoner i storlekar upp till 6,25 "x 3,25" (Galaxy S och iPhone 6 Plus).
Apple-enheten måste ha iOS 6 eller senare.
Android-enheter - kör Android 2.2 eller senare.

För mer information:
Mer kul, mer action, fler vänner, fler historier och upplevelser
Tillverkad av högkvalitativa material för maximal komfort och hållbarhet.

morph-shirt storlekstabell

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu