Halloween-masken - dykare

Kod: 90-015
550.00 kr Pris exkl. MOMS: 458.33 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
+

Halloween-masken - Diver är den första digitala Morph-masken i världen. Förvandla dig helt med denna digitala dykmask och njut av mycket kul.

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Halloween-masken - Diver är den första digitala Morph-masken i världen. Förvandla dig helt med denna digitala dykmask och njut av mycket kul. För att uppnå denna läskiga effekt laddar du helt enkelt ner gratisappen till din smartphone, placerar den mobila enheten i en ficka i en mask och fortsätter, fantastisk Diver är här. Klickningen startar och stoppar rörelse.

Masks Carnival - Välkommen till framtiden för Morph-masker! Titta, skratta, ha kul bakom din mask medan människor freakar ut och kommer att bli rädda och undrade och de vill ta reda på vad det är. Alla animeringseffekter är interaktiva och har närvaroljud för förbättring av galen realistisk effekt! Otroligt enkelt och helt perfekt - bara 30 sekunders förberedelser och gör dig redo för många foton och videor, du kommer att vara i centrum. Halloween Morph-masker är 100% original och 110% fantastiska.

Otroliga interaktiva och digitala halloween-masker du aldrig har sett förut . Vi garanterar att du kommer att bli stjärnan på alla Halloween-festar, eller på karnevalen, diskoteken, klubbarna och festivalerna.

Halloween-masken - dykarmorf

Morph-masker för karneval är rätt investering för dig om du vill få uppmärksamhet och vara särskilt cool. Lämplig som en speciell present till nära och kära. Morph digitala och interaktiva t-shirts till salu kan köpas online i vår e-butik. Den har en ny skjortficka, så att du kan ta bort och sätta i telefonen på mindre än 2 sekunder.

Digital Morph-masker är lämpliga för mobiltelefoner i storlekar upp till 6,25 "x 3,25" (Galaxy S och iPhone 6 Plus).

Apple-enheten måste ha iOS 6 eller senare.
Android-enheter - kör Android 2.2 eller senare.

Många av våra masker är utformade för att passa nästan alla som vill vara kung på festen, de är löst fästa eller har elastiska band eller elastiska material.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu