Morph Halloween kostym - Slår hjärta

Kod: 91-014
319 kr Pris exkl. MOMS: 266 kr
utsåld Tyvärr, den här produkten är för närvarandet slut på lagret.
Ja! Vi skickar till US

Morph Halloween kostym - Beating Heart är den bästa kostym som du kan köpa. Gör dig redo att folk undrar och kommer att bli rädda. Se den realistiska hjärtslag

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Produktbeskrivning

Morph Halloween kostym - Beating Heart är den bästa kostym som du kan köpa. Gör dig redo att folk undrar och kommer att bli rädda. Att se den realistiska hjärtslag är en stor chock för dem som ser det. Och vem är upphetsad att titta på det blodiga hjärtat som slår genom T-tröjan?

Carnival Morph-dräkter som är bäst för Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival är den rätta investeringen för dig om du vill vara uppmärksam och vara särskilt cool. Lämplig som en speciell present till nära och kära. Dräkter kan köpas online i vår e-butik. Och gör dig redo för många foton och videor eftersom du kommer att vara i centrum.

För in din mobila enhet i en dold ficka på en skjorta och kör den nedladdade applikationen för morfdräkt - Slår hjärtat. Displayen visar det hjärtslag som slår och sedan dubbelklickar du bara på hjärtslag för att starta programmet och med ett klick kan du stoppa det. Latex T-shirt är EN STORLEK och passar alla mobila enheter från iTouch till Samsung Galaxy Note.

morph kostym bultande hjärta

Dräkter designades noggrant av vår hemliga elastanmix, vilket innebär att vår kostym passar dig bättre, håller längre och ger dig roliga timmar .

Mer information:

Mer kul, mer action, fler vänner, fler historier och upplevelser
Tillverkad av högkvalitativa material för maximal komfort och hållbarhet.

Produktdiskussion (0)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Inga frågor ännu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu