Morph Halloween kostym - Slår hjärta

Kod: 91-014
334 kr Pris exkl. MOMS: 278 kr
förboka Leverans av produkten cirka 1-3 s veckor.
Ja! Vi skickar till US
Cards
Bank
+

Morph Halloween kostym - Beating Heart är den bästa kostym som du kan köpa. Gör dig redo att folk undrar och kommer att bli rädda. Se den realistiska hjärtslag

Köparens skydd

  • Gratis utbyte av varor inom 30 dagar
  • Produktgaranti - 24 månader
  • Pengar tillbaka garanti inom 14 dagar

Varför är vi Det bästa?

Över 35 000 YT-prenumeranter Över 1 000 YT videorecensioner 10 miljoner vyer
Professionell konsultverksamhet
Marknadsledare redan 12 år
Alla produkter vi testar

Produktbeskrivning

Morph Halloween kostym - Beating Heart är den bästa kostym som du kan köpa. Gör dig redo att folk undrar och kommer att bli rädda. Att se den realistiska hjärtslag är en stor chock för dem som ser det. Och vem är upphetsad att titta på det blodiga hjärtat som slår genom T-tröjan?

Carnival Morph-dräkter som är bäst för Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival är den rätta investeringen för dig om du vill vara uppmärksam och vara särskilt cool. Lämplig som en speciell present till nära och kära. Dräkter kan köpas online i vår e-butik. Och gör dig redo för många foton och videor eftersom du kommer att vara i centrum.

För in din mobila enhet i en dold ficka på en skjorta och kör den nedladdade applikationen för morfdräkt - Slår hjärtat. Displayen visar det hjärtslag som slår och sedan dubbelklickar du bara på hjärtslag för att starta programmet och med ett klick kan du stoppa det. Latex T-shirt är EN STORLEK och passar alla mobila enheter från iTouch till Samsung Galaxy Note.

morph kostym bultande hjärta

Dräkter designades noggrant av vår hemliga elastanmix, vilket innebär att vår kostym passar dig bättre, håller längre och ger dig roliga timmar .

Mer information:

Mer kul, mer action, fler vänner, fler historier och upplevelser
Tillverkad av högkvalitativa material för maximal komfort och hållbarhet.

Produktdiskussion (1)

Har du frågor om produkten?
Fråga i diskussion

Szi

Innehåll

Szilágyi László svara

God eftermiddag! Jag skulle vilja veta om den bankande hjärtdräkten innehåller t-shirten eller skjortan som är ordentligt målad?

Översatt från: hu
Cool Mania

Morph Halloween kostym - Slår hjärta

Mario Bruchanik svara

HEJ
Inte utan skjorta, det är bara en del av kostymen https://www.cool-mania.net/mini/w-980/data/product/c1887/morf-kostym-krvava-rana1.jpg

Översatt från: hu
Vi kommer att skicka svaret till din fråga till denna e-post.

Produktomdöme (0)

Inga omdömen ännu